Zenith CH 701 STOL kanggo P3D v4 v5
Zenith_CH_701_STOL_P3Dv4_1
Zenith_CH_701_STOL_P3Dv4_22
Zenith_CH_701_STOL_P3Dv4_33
Zenith_CH_701_STOL_P3Dv4_44


  • Iki Zenith 701 kanggo P3D saka Lionheart Creations, "jip langit" sing nyenengake lan petualang. Proyek sing butuh wektu 2 taun, liwat kerjasama langsung karo Zenith Aircraft Corporation. Paket saiki ditawakake gratis.

    701 dimodelake saka data CAD sing diwenehake dening Zenith, lan dikembangake nggunakake shader PBR paling anyar kanggo P3D 4.4 lan ndhuwur. Pesawat sim iki dimodelake sajrone 1 mm saka mitra sejati, lan katon apik banget kanthi tekstur 4k kanthi tekstur resolusi ngisor sing kasedhiya kanggo sing mbutuhake.

    Zenith 701, sing dirancang lan sepisanan dikenalake ing taun 1986 dening Chris Heintz, yaiku pesawat "STOL" (lepas landas lan pendaratan) sing didhukung dening mesin pendingin udara saiki sing legendaris Rotax 912 100HP. Ndhukung kacepetan cepet banget amarga kombo tutup / aileron dawa lengkap lan kinerja lapangan cekak sing apik. Kanthi ban gedhe lan kacepetan kios kurang, saestu entuk gelar minangka "jip langit".

    Ing sim penerbangan, produk iki cocok banget kanggo pilot sing luwih petualang utawa "semak" sing seneng alon-alon.

    Paket Zenith 701 kanggo P3D 4.4+ dilengkapi 5 ati ati HD, model 3d sing dioptimalake adhedhasar model CAD pabrikan, swara sing direkam saka Zenith 701 nyata, lan model penerbangan sing dites dening pirang-pirang pilot lan pamilik nyata.

    Fitur khusus
    • Paket swara realisme dhuwur anyar dening Aaron Swindel
    • Resolusi dhuwur PBR, tekstur realisme sing dhuwur
    • Bahan logam sing nurunake kulit aluminium
    • Instrumen 3d lan panel realisme ekstrem
    • 5 paket tema resolusi dhuwur
    • 'Bandara Peringatan Meksiko' pemandangan pabrik Zenith
    • Fitur penanganan STOL sing unik banget
    • Manual PDF sing apik sing bakal nuduhake CH 701
    • Sistem aileron lan flaps sing ana gandhengane
    • Rincian interior ekstrem
    • Tekstur resolusi rendah kalebu ing kasus ...
    • Model dibangun saka file Zenith Cad
    • Animasi kalebu peralatan pendaratan lentur
    • Pilot rinci rinci

    Tonton video ing ngisor iki lan delengen kualitas sing nunggu sampeyan.






  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan