FIAT G.18V (V.01) FSX HOT
FIAT_G.18V_1
FIAT_G.18V_22
FIAT_G.18V_33
FIAT_G.18V_44


  • Klik kene kanggo versi kompatibel FS2004

    The Fiat G.18 ana sing airliner Italia dikembangaké ing agêng 1930s. Kabar kanggo pembuangan saka model lawas sadurunge perang, prestasi gedhe karo kokpit virtual ayu (ora panel 2D) ngontrol kabeh saka VC. Kalebu 3 tekstur (ALIPre-Perang / NCALI / Regia Aeronautica). Prasaja lan lengkap penggalihipun dhumateng nyata.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (25 Votes)
  • Size 12.3 MB
  • Downloads 12 020
  • digawe 04-03-2009
  • dianyari 11-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Manuele Villa
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan