Convair 580 FSX HOT
FSX_Convair_580_1
FSX_Convair_580_22
FSX_Convair_580_33
FSX_Convair_580_44


  • The Convair CV-580 ana Zu Convair CV-340 utawa CV-440 pesawat karo loro mesin turboprop Allison 501 D13D / H ing panggonan mesin piston, lan fin vertikal nggedhekake lan dipunéwahi stabilizers horisontal. The mata uang padha dileksanakake dening Pacific Airmotive atas jenenge Engine Company Allison.

    Sawijining Pribumi FSX model Convair 580. Tekstur resolusi Hai. VC kanthi fungsional dicocogake saka Convair 240 VC. Dinamika penerbangan lan operasi sing realistis. Animasi lengkap kalebu tangga sing disimpen dhewe. Autor: "Aku nyoba nyekel semangat ornamen, lawas, turbo-prop." Telung ati kalebu antik, North Central Airlines, Frontier Airlines, lan kontraktor kargo modern, DHL.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (21 Votes)
  • Size 66.4 MB
  • Downloads 16 505
  • digawe 01-12-2009
  • dianyari 27-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Brett Henderson, Alejandro Rojas Lucena
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan