Bristol Beaufighter FSX HOT
Bristol_Beaufighter_FSX_1
Bristol_Beaufighter_FSX_22
Bristol_Beaufighter_FSX_33
Bristol_Beaufighter_FSX_44


  • Katon, mung kanggo FSX-SP2 utawa Akselerasi

    Iku meh seni! Graphically ana apa-apa kanggo cacad lan kokpit virtual nggantheng lan kebak rinci. Iku bakal nggawe seneng pembuangan saka onomatopia pesawat perang donya kapindho.
    Kalebu 10 repaints, lan nyata muni tartamtu kanggo model iki kang nambah simulasi.

    The Bristol Koleksi 156 Beaufighter, asring diarani minangka mung Beau, ana long-macem perubahan fighter heavy Inggris sadurungé Langkawi desain torpedo tukang ngebom Bristol Aeroplane Company kang. Jeneng Beaufighter punika portmanteau saka "Beaufort" lan "fighter".

    Boten kados ing Beaufort, Beaufighter ing gadhah karier panjang lan dadi ing meh kabeh dhiriné saka perang ing Perang Donya II, pisanan minangka pejuang wengi, banjur minangka tukang ngebom fighter lan pungkasanipun ngganti Langkawi minangka tukang ngebom torpedo. A varian iki dibangun ing Australia dening Departemen Aircraft Produksi (DAP) lan dikenal ing Australia minangka DAP Beaufighter.

    Desain lan pembangunan

    Ing idea saka pembangunan fighter saka Beaufort iki disaranake Mentri miturut Bristol. saran coincided karo telat ing pembangunan lan produksi Langkawi Whirlwind twin-engine mriem-bersenjata fighter. Wiwit "Beaufort Lang Fighter" ana konversi desain ana, pembangunan lan produksi saged samesthine adoh luwih cepet tinimbang karo desain rampung seger. Patut, Kamentrian Air diprodhuksi Keterangan F.11 / 37 tinulis watara saran Bristol kang kanggo "interim" pesawat nunggu introduksi suwene Whirlwind ing. Bristol miwiti pembangunan rancangan kanthi njupuk Langkawi part-dibangun saking baris produksi. prototipe pisanan miber ing 17 Juli 1939, luwih sethithik saka wolung sasi sawise desain wis diwiwiti, mbok menawi amargi nggunakake akeh saka desain Beaufort lan bagéan. A contract produksi kanggo mesin 300 wis diselehake rong minggu sadurunge prototipe F.17 / 39 malah miber.

    Umumé, beda antarane Beaufort lan Beaufighter padha suntingan. Wings, lumahan kontrol, pindah landing retractable lan bagean buri fuselage padha idhèntik saka Beaufort, nalika bagean tengah wing ana padha loro saka fittings tartamtu. Teluk bom iki dilirwakaké, lan papat maju-diperlokaké 20 mm Hispano Mk III cannons padha dipasang ing wilayah fuselage ngisor. Padha pisanan panganan saka drum 60-babak, mrintahake operator radar kanggo ngganti drum amunisi kanthi manual - tugas arduous lan disenengi, utamané ing wayah wengi lan nalika nguber tukang ngebom. Akibaté, padha rauh diganti dening sistem sabuk-feed. The cannons padha ditambah dening enem .303 ing (7.7 mm) machineguns Browning ing wings (papat starboard, loro port). Wilayah-wilayah saka gunner mburi lan bom-aimer padha dibusak, ninggalake mung pilot ing pejuang-jinis kokpit. Operator navigator / Radar lungguh menyang mburi ing gelembung perspex cilik endi Beaufort kang dorsal menara cilik wis.

    Mesin Bristol Taurus saka Beaufort padha ora cukup kuat kanggo fighter lan padha diganti dening Bristol Hercules luwih kuat. Daya ekstra presented masalah karo geter; ing desain final padha dipasang ing maneh, struts luwih fleksibel, kang macet metu saka ngarep wings. Iki dipindhah tengah gravitasi (cog) maju, bab ala kanggo desain pesawat. Iku dipindhah maneh dening shortening irung, minangka ora ana papan iki perlu kanggo aimer bom ing fighter. Iki sijine sing paling saka fuselage konco swiwi, lan pindhah ing cog maneh ngendi sing arep. Kanthi cowlings engine lan baling-baling saiki luwih maju tinimbang pucuk irung, Beaufighter wis katon characteristically pendhek.

    Produksi Beaufort ing Australia, lan nggunakake Highly sukses saka British-digawe Beaufighters anggota Angkatan Udara Australia Royal, mimpin kanggo Beaufighters kang dibangun dening Australia Departemen Aircraft produksi (DAP) saka 1944 terus. varian DAP kang ana sing tukang ngebom serangan / torpedo dikenal minangka Mark 21: desain owahan kalebu Hercules VII utawa mesin XVIII lan sawetara owah-owahan suntingan ing armament.

    Miturut wektu garis Britania mati ing September 1945, 5,564 Beaufighters wis dibangun ing Inggris, dening Bristol lan uga dening Fairey Aviation Company, (498) Ministry of Aircraft Produksi (3336) lan Rootes (260).

    Nalika produksi Australia mandhek ing 1946, 365 Mk.21s wis dibangun.

    layanan Operational

    Bristol Beaufighter Mk 1 ing No. 252 Skwadron, Afrika Utara

    Miturut standar fighter, ing Beaufighter Mk.I rodo abot lan alon. Iku wis bobot kabeh-up saka 16,000 lb (7,000 kg) lan kacepetan maksimum mung 335 mph (540 km / h) ing 16,800 ft (5,000 m). Nanging iki kabeh sing kasedhiya ing wektu, minangka produksi luwih saka Langkawi Whirlwind digunakake banget wis mandegake amarga masalah karo produksi saka sawijining mesin Rolls-Royce Peregrine.

    Beaufighter ketemu dhewe teka mati baris produksi ing meh persis wektu padha pisanan Inggris Airborne Nyegat (AI) set Radar. Kanthi mriem papat 20 mm dipasang ing fuselage ngisor, irung bisa nampung antena radar, lan roominess general fuselage aktif ing peralatan AI kanggo cekap gampang. Malah dimuat 20,000 lb (9,100 kg) bidang iki cukup cepet kanggo nyekel awang-awang Jerman. Miturut awal 1941, iku counter efektif kanggo Luftwaffe wengi Serangan. Ing macem-macem model awal saka Beaufighter rauh miwiti layanan jaban rangkah, ngendi ruggedness lan linuwih rauh digawe pesawat populer karo kru.

    A wengi-fighter Mk VIF diwenehake kanggo squadrons ing Maret 1942, dilengkapi karo Radar AI Mark VIII. Minangka cepet de Havilland Nyamuk njupuk liwat ing peran wengi fighter ing agêng kanggo almarhum 1942, ing Beaufighters abot maringi sumbangan ingkang wigatos ing wilayah liyane kayata anti-kapal, serangan wonten darat lan long-macem interdiction ing saben téater utama operasiné.

    Ing Mediterania, ing USAAF kang 414th, 415th, 416th lan 417th Night Fighter squadrons ditampa 100 Beaufighters ing mangsa panas 1943, nampa kamenangan sing pisanan ing Juli 1943. Liwat panas squadrons conducted loro awan convoy ngiringan lan serang darat operasi, nanging utamané miber misi interception pertahanan ing wengi. Senajan fighter Northrop P-61 Black Randha wiwit teka ing Desember 1944, USAAF Beaufighters terus mabur operasi wengi ing Italia lan Prancis nganti pungkasan perang.

    Miturut Autumn saka 1943, ing Nyamuk iki kasedhiya ing nomer cukup kanggo ngganti Beaufighter minangka pejuang wengi ingkang utami ing RAF. Ing pungkasan perang sawetara pilot 70 porsi karo Unit RAF wis dadi aces nalika Beaufighters mabur.

    Beaufighter wis kadhaptar ing lampiran ing novel KG 200 minangka Duwe wis mibur dening Jerman rahasia unit operasi KG 200, kang dites, mandhiri lan kadhangkala clandestinely dilakokno dijupuk pesawat musuh ing Perang Donya II. Command Coastal

    1941 weruh perkembangan saka Beaufighter Mk.IC long-macem fighter heavy. Varian anyar iki mlebu layanan ing May 1941 karo lijan saka No. 252 Skwadron operasi saka Malta. pesawat mbuktekaken dadi efektif ing Mediterania marang target kapal, pesawat lan lemah sing Coastal Command dadi pangguna utama saka Beaufighter, ngganti Beaufort saiki lungse lan Blenheim.

    Coastal Command wiwit njupuk layang saka Mk.VIC munggah-dirating ing agêng 1942. Ing pungkasan 1942 Mk VICs kang padha dilengkapi pindah torpedo-mbeta, mbisakake kanggo nindakake Inggris 18 ing (457 mm) utawa 22.5 US in (572 mm) torpedo externally. Pisanan sukses serangan torpedo Beaufighters teka ing April 1943, karo No. 254 Skwadron kleleb prau loro pedagang mati Norway.

    Hercules Mk XVII, ngembangaken 1,735 hp (1,294 kW) ing 500 ft (150 m), kapasang ing airframe Mk VIC kanggo gawé TF Mk.X (Torpedo Fighter), kang biyasane dikenal minangka "Torbeau." The Mk X dadi tandha produksi utama Beaufighter ing. Varian serangan saka "Torbeau" dados Mk.XIC. Beaufighter TF XS bakal nggawe serangan tliti ing shipping ing dhuwur gelombang-top karo torpedoes utawa "60lb" roket RP-3. model awal saka Mk XS digawa meter-gelombang JAV (air-kanggo-lumahing prau) Radar karo "herringbone" antennae digawa ing irung lan njaba wings, nanging diganti ing pungkasan 1943 dening radar AI Mark VIII ing centimetric manggon ing "thimble-irung" Radome, mbisakake kabeh-weather lan serangan wengi.

    The North Coates Strike Wing saka Coastal Command, adhedhasar ing RAF North Coates ing pesisir Lincolnshire, dikembangaké cara kang digabungake tatanan akeh Beaufighters nggunakake mriem lan roket kanggo bareng-bareng nyuda flak nalika Torbeaus nyerang ing tingkat kurang karo torpedoes. siasat padha sijine laku menyang ing agêng 1943, lan ing wektu 10-sasi, 29,762 ton (27,000 ton) saka kapal padha dicemplungke. Gaya padha luwih dicocogake nalika kapal dipindhah saka port sak wengi. North Coates Strike Wing dilakokno minangka pasukan anti-kapal paling gedhé ing Perang Donya II, lan nyumbang kanggo liwat ton 150,000 (136,100 ton) saka kapal lan prau 117 kanggo mundhut saka 120 Beaufighters lan 241 aircrew matèni utawa ilang. Punika setengah total tonnage dicemplungke dening kabeh wings serangan antarane 1942-45. perang Pasifik Beaufighter mlebu ing squadrons ing Asia lan wilayah Pasifik, ing agêng-1942. Asring dipuntélakaken ngandika - senadyan iku Originally Piece saka RAF whimsy cepet dijupuk munggah dening wartawan Inggris - sing tentara Jepang diarani Beaufighter minangka "whispering pati", mesthine amarga nyerang pesawat asring ora krungu (utawa katon) nganti banget pungkasan. The Beaufighter kang Hercules mesin digunakake klep kantong kang kurang pindah tutup rame umum kanggo mesin tutup poppet. Punika paling nyoto ing tingkat gangguan suda ing ngarepe engine.

    South Asia wétan

    Ing Asia Theatre South-East, ing Beaufighter Mk VIF operasi India ing misi wengi marang garis Japanese komunikasi ing Burma lan Thailand. The-kacepetan dhuwur, serangan-tingkat kurang padha Highly efektif, senadyan kahanan cuaca kerep atrocious, lan ndandani khusus lan pangopènan facilities.South wétan Asia

    South Pacific kulon

    Sadurunge DAP Beaufighters teka ing Unit Royal Air Force Australia ing téater South West Pacific, ing Bristol Beaufighter Mk IC makarya ing misi anti-kapal.
    Ingkang paling misuwur kasebut Peperangan ing Sea Bismarck kang padha kawontenaning-dilakokno nganggo USAAF A-20 Bostons lan B-25 Mitchells. No. 30 Skwadron RAAF Beaufighters miber ing dhuwur mast kanggo nyedhiyani suppressive geni abot kanggo ombak kang nyerang awang-awang. Convoy Japanese, ing roso kesengsem sing padha ing anggempur torpedo, digawe kesalahan taktik bejat ngowahi kapal sing menyang Beaufighters, ninggalake wong kapapar skip serangan bombing dening awang-awang medium ditingkat. The Beaufighters inflicted karusakan maksimum ing kapal 'anti-pesawat bedhil, kreteg lan kru sak strafing nganggo karo sing papat cannons irung 20 mm lan enem wing-dipasang .303 ing (7.7 mm) bedhil mesin. Wolung transport lan papat pangrusak padha dicemplungke kanggo mundhut saka limang pesawat, kalebu siji Beaufighter.

    postwar

    Saka pungkasan 1944, Unit RAF Beaufighter padha melu ing Perang Sipil Yunani, pungkasanipun penarik ing 1946.
    Beaufighter iki uga dipigunakaké déning pasukan online saka Portugal, Turki lan Republik Dominika. Sampeyan iki digunakake sedhela dening Angkatan Udara Israel. Source Wikipedia




  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan