Mitsubishi J2M3 Raiden Type 21 Jack FSX SP2 HOT
Mitsubishi_J2M3_Raiden_Type_21_Jack_FSX_1
Mitsubishi_J2M3_Raiden_Type_21_Jack_FSX_22
Mitsubishi_J2M3_Raiden_Type_21_Jack_FSX_33
Mitsubishi_J2M3_Raiden_Type_21_Jack_FSX_44


  • The Mitsubishi J2M Raiden 'Jack' ana fighter, interceptor murni tanah basis lan istimewa digunakake dening Angkatan Laut Jepang sak sisih terakhir saka Perang Donya II.

    Wong ayu FSX Model SP2 kanthi tekstur HD, kokpit virtual lengkap, pirang-pirang animasi lan rong repain. Sembarang taker kanggo Perang Dunia II.

    Video saka anggota Flyer8600 saka Rikoooo



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (15 Votes)
  • Size 19.5 MB
  • Downloads 13 689
  • digawe 28-04-2011
  • dianyari 11-09-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap ➕ Akselerasi Microsoft Flight Simulator X ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Tim Piglet Conrad - Piglet's Peculiar Planes.
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan