Basa

IRIS P-40 Warhawk FSX

Informasi

IRIS bangga nggawa apik P-40 Warhawk! IRIS wis bejat anyar lemah karo Warhawk dening nyediakake replications rinci ing P-40E, P-40F, P-40L, P-40N, lan kembar trainer jog TP-40N.

Dikenal ing pasukan online Commonwealth minangka kittyhawk, P-40 Warhawk ana lan isih katon
dening akeh minangka salah siji saka pejuang klasik saka WWII.

The P-40 Warhawk nerangake karo total 22 tekstur kualitas dhuwur panutup sawetara saka akèh negara sing miber ing P-40, kayata Tentara Air Force Amerika Serikat, Angkatan Udhara Royal lan Angkatan Udhara Australia Royal kanggo jeneng mung sawetara.

Nerangake karo kokpit virtual banget karo ukuran tanggung 3D. teknologi gauge iki ngidini kanggo ukuran sampurna Gamelan lan operasi pesawat ing loro pesawat jog siji lan kembar, lan minangka prajanjian statement iki, sampeyan
uga bisa ndeleng ukuran obah saka njaba saka pesawat ing tampilan njaba karo ora mundhut kualitas!

Virtual kokpit ora mung item sing wis makarya hard ing, tekstur sing tingkat pisanan lan fitur udan asli katon ing akeh perang P-40 kang, plus model njaba teka kanti tangki bahan bakar, bom utawa asri resik mbukak-metu gumantung carane arep mabur.

Model pesawat wis diatur miturut beda Varian saka P-40, apa sing lagi mabur modhèl E lawas utawa anyar Rolls Royce Merlin powered P-40L, saben pesawat wis dirancang kanggo specifications pesawat individu kang.
Informasi


Paling Keri Dianyari

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa