Basa

Soko J-20 Kraguj FSX-SP2

Informasi

  • Size 4.70 MB
  • Downloads 4 506
  • digawe 29-02-2012
  • Diowahi 25-09-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Diuji OK karo FSX Nyepetake + SP2 + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglet's Peculiar Planes
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Kanggo versi kompatibel FS2004 klik kene

Cahya duwit receh Aircraft dikembangaké dening soko sak 1960 kang. Nalika mirah lan gampang operate lan njaga, jet padha dianggep dadi adoh luwih migunani, lan produksi mandegake sawise bab 50 pesawat. Saperangan kraguj kang (Swallow) wis digawe dalan sing kanggo REGISTER sipil ing taun anyar.

Kokpit maya sing apik, model asli FSX percepatan
Telung repaints: Yugoslavia Air ForceYugoslav Angkatan Udhara, Civil "Flying Tiger AVG Warbird" Scheme US Register Civil, Angkatan Croatian, wangun dijupuk Yugo Angkatan, USAAF Warbird "Scheme, US Register Civil.
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglet's Peculiar Planes
  • download
Informasi

  • Size 4.70 MB
  • Downloads 4 506
  • digawe 29-02-2012
  • Diowahi 25-09-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Diuji OK karo FSX Nyepetake + SP2 + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglet's Peculiar Planes
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa