Basa

Dewoitine D-520 FSX

Informasi

  • Size 28.2 MB
  • Downloads 7 671
  • digawe 14-03-2012
  • Diowahi 11-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Jean-Marie Mermaz
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
The Dewoitine 520, fighter Perancis WW2. Ngembangaken karo GMAX lan tekstur karo DXTBmp, DEWOITINE 520 iki ngrambah poligon saklawasé 32000 lan vertex 21000.





tekstur
7 repaints kasedhiya kanggo download ing wayahe.
Padha cocog kanggo pesawat sajarah saka periode 1939-1945:
Two Unit sing melu ing Perang Prancis ing 1940:
# 73 "siluman srigala", 2nd Skwadron saka GC I / 3
# 248 saka GC II / 7
Pesawat ing werna saka Vichy:
# 248 saka GC II / 7, piranti padha sadurunge, nanging repainted ing werna saka Vichy
2 Pesawat FFI sing melu ing perang kanggo mardika ing 1944 (karo werna French ing bands kamuflase invading Jerman):
Body frangi Pommiès
grup Doret, ing Oktober 1944 ing Toulouse (werna Prancis lan loreng saka kamuflase invasi Jerman)
JG105 Luftwaffe
regia Aeronautica

Pack lengkap: 3D Model + Swara + Virtual Cockpit
  • Panganggité: Jean-Marie Mermaz
  • download
Informasi

  • Size 28.2 MB
  • Downloads 7 671
  • digawe 14-03-2012
  • Diowahi 11-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Jean-Marie Mermaz
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa