Basa

Curtiss Hawk III 68 & BF2C-1 FSX

Informasi

  • Size 16.19 MB
  • Downloads 4 718
  • digawe 30-03-2012
  • Diowahi 11-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Ivan Hsu
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Kanggo versi FS2004 klik kene

Curtiss Hawk III (model BF2C-1 lan model 68) kanggo FSX. Model 5 lan tekstur 9 kanthi swara adat sing apik lan kerja kokpit virtual (VC). Curtiss Hawk minangka jeneng umum kanggo akeh pesawat dirancang lan dibangun dening Curtiss Motor Company, sing paling akeh yaiku pejuang.

Curtiss hawk3

Hawk3 68B

Hawk3 68t
Kanggo model kompatibel FS2004 klik kene

Curtiss Hawk III (model BF2C-1 lan model 68) kanggo FSX

model 5 lan tekstur 9 karo swara adat ayu lan apa kokpit virtual (VC). Curtiss Hawk ana jeneng sing umum kanggo akeh pesawat dirancang lan dibangun dening Curtiss Motor Company, sing paling akeh padha pejuang
Informasi

  • Size 16.19 MB
  • Downloads 4 718
  • digawe 30-03-2012
  • Diowahi 11-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Ivan Hsu
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa