Basa

Luscombe 8A Silvaire - Classic Wings FSX

Informasi

The Luscombe Model 8 ana siji sing klasik ing aviation sing dikenali kanggo garis sawijining becik, kinerja apik, lan ciri kloter banget teka wiwit 1n 1938. A loro-panggonan sisih dening sisih pesawat, ing 8A Model iki maneh dipasaraké sakcepete sawise Perang Donya II karo tujuan saka manggoni "pesawat-in-saben-garage" becik kanggo lelungan cruise aviation cilik lan elinga kaping apik. Kabar kanggo beya.

Pesawat iki wis kabeh animasi biasanipun, kawentar dinamis, adat kokpit virtual lan clickable, swara adat lan akeh surprises liyane ...
Model diowahi dadi pribumi FSX kanthi ijin saka Lynn & Bill Lyons
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa