Basa

IRIS P-40 Warhawk - The Experiments FSX & P3D

Informasi

Sawisé rilis sukses "Paket Aces of the Commonwealth" kanggo FSX nampilake Curtiss P-40E Kittyhawk, Iris mutusake kanggo ngolah imajinasi lan nyedhiyakake produk anyar sing nduwe loro variasi anyar saka P-40 Warhawk, P-40T lan P-40X.

The P-40T punika lenggahan kembar, varian mesin ganda saka airframe P-40. Nalika US iya eksprimen karo konsep mesin ganda saka P-40C sak perang, iki raosaken karo masalah stabilitas miskin lan tau tindak menyang produksi.

The P-40X punika lenggahan single P-40E karo wings ditayangke lan propeller contra-puteran ing sistem engine Merlin.

fitur:
  • 2048x2048 piksel bitmap master ukurane kanggo 1024x1024 piksel kanggo kabeh paintschemes nyediakake super tajem bumpmaps lan sange visuals antarane ALL SIM Graphics bisa mlaku FSX!
  • Swara sing luar biasa saka IRIS AudioworX karo panning swara derajat 360 khusus kanggo FSX.
  • A macem-macem paintschemes paling apik nggunakake Techniques seni paling dhuwur saéngga kanggo udan paling apik lan kajelasan visual.
  • A paintkit kualitas dhuwur nampilaken kabeh lapisan cuaca saéngga kedhaftar pangaturan kebak repaints kabeh ing kualitas piksel 2048x2048 kamulyane!
  • A model pesawat paling apik saka Jade Island Flight Test Center.
  • Lan ing ambane pilot handbook karo kabeh informasi sing kudu ngerti kanggo operate sistem IRIS P-40 Warhawk lan pesawat lengkap karo instrumen risak, checklists lan liyane.

The P-40X ing video

Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa