Basa

Basler BT-67 Base Pack FSX & P3D versi 2

Informasi

  • Size 39.1 MB
  • Downloads 21 761
  • digawe 17-10-2012
  • Diowahi 04-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Manfred Jahn, Daniel Fuernkaess, Alexander M. Metzger, Hansjoerg Naegele
Updated on 04 / 04 / 2019 : Kompatibilitas karo Prepar3D v4 mriksa. 10.5 versi otomatis dipasang
Basler BT-67 kanggo FSX & P3D: Tambahan saka kualitas luar biasa! Ukuran alat kokpit virtual (VC) ana ing HD, ndadekake dheweke lemes lan katon, tekstur kabin lan njaba uga ing HD. Ora ana panel 2D, pilot pesawat lancar ing tampilan 3D. Tiga model, lan siji ing langit. Telung tekstur: Thai AF 158, AWI 'Polar 5' 20 anos AC47T Fantasma. Penting: Maca dokumentasi.

Basler BT-67 yaiku pesawat tempur sing digawe dening Basler Turbo Conversions of Oshkosh, Wisconsin. Iki dibangun ing pesawat rangka pesawat Douglas DC-3, kanthi modifikasi sing dirancang kanggo nambah umur layanan DC-3. Konversi kasebut kalebu fitting pesawat udara karo mesin turboprop Pratt & Whitney Kanada PT6A-67R, ningkatake fuselage, nguatake pesawat udara, ngupgrade avionik, lan nggawe modifikasi ujung ujung lan ujung swiwi. (Wikipedia)

Basler BT-67

Basler BT-67

Basler BT-67

Basler BT-67
  • Panganggité: Manfred Jahn, Daniel Fuernkaess, Alexander M. Metzger, Hansjoerg Naegele
  • download
Informasi

  • Size 39.1 MB
  • Downloads 21 761
  • digawe 17-10-2012
  • Diowahi 04-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Manfred Jahn, Daniel Fuernkaess, Alexander M. Metzger, Hansjoerg Naegele

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa