Basler BT-67 Base Pack FSX & P3D HOT
Basler_BT-67_Base_Pack_V2_FSX_SP2 _ & _P3D_1
Basler_BT-67_Base_Pack_V2_FSX_SP2 _ & _P3D_22
Basler_BT-67_Base_Pack_V2_FSX_SP2 _ & _P3D_33
Basler_BT-67_Base_Pack_V2_FSX_SP2 _ & _P3D_44


  • Basler BT-67 kanggo FSX & P3D: An add-on saka kualitas luar biasa! Ukuran kokpit virtual (VC) ana ing HD, sing nggawe lancar lan katon, kabin tekstur lan njaba uga ana ing HD. Ora ana panel 2D, pilot pesawat lancar ing tampilan 3D. Klebu telung model, lan siji ing langit. Telung tekstur: Thai AF 158, AWI 'Polar 5' 20 anos AC47T Fantasma. Penting: Waca dokumentasi.

    Basler BT-67 yaiku pesawat sayap tetep sing diproduksi dening Basler Turbo Conversions of Oshkosh, Wisconsin. Iki dibangun ing pigura udara Douglas DC-3 sing wis digawe maneh, kanthi modifikasi sing dirancang kanggo nambah umur DC-3 sing bisa digunakake. Konversi kalebu nyakup pesawat udara kanthi mesin turboprop Pratt & Whitney Kanada PT6A-67R, ndawakake pesawat, nguatake pigura udara, nganyarke avionik, lan nggawe modifikasi ing ujung lan wing paling utama ing swiwine .. (Wikipedia)

    Basler BT-67

    Basler BT-67

    Basler BT-67

    Basler BT-67
  • Updated on 04 / 04 / 2019 : Kompatibilitas karo Prepar3D v4 mriksa. Auto-installversi 10.5



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi2
  • Rating
    (5 Votes)
  • Size 39.1 MB
  • Downloads 26 074
  • digawe 17-10-2012
  • dianyari 04-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap eler Akurat Microsoft Flight X Akselerasi ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Manfred Jahn, Daniel Fuernkaess, Alexander M. Metzger, Hansjoerg Naegele
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan