Waco CTO Mailwing FSX & P3D HOT
Waco_CTO_Mailwing_FSX_ & _P3D_1
Waco_CTO_Mailwing_FSX_ & _P3D_22
Waco_CTO_Mailwing_FSX_ & _P3D_33
Waco_CTO_Mailwing_FSX_ & _P3D_44


  • biplane lawas saka sadurunge Perang Donya II loro dipercaya lan sehat lan kuat. Kalebu tektur lan swara paling apik. Kanthi VC. Maca file README.txt. Cobanen.

    Weaver Aircraft Company of Ohio utawa Waco iku mantan perusahaan pesawat Amérika adhedhasar ing Troy (Ohio). Antarane 1919 lan 1946, parusahan mroduksi variétas biplanes pesawat sipil.

    Testing swara saka Waco CTO




  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 12.5 MB
  • Downloads 11 447
  • digawe 15-11-2012
  • dianyari 16-11-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Vladimir Gonchar, Golden Age Simulations
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan