Basa

Waco CTO Mailwing FSX & P3D

Informasi

  • Size 12.5 MB
  • Downloads 8 594
  • digawe 15-11-2012
  • Diowahi 16-11-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Vladimir Gonchar, Golden Age Simulations
biplane lawas saka sadurunge Perang Donya II loro dipercaya lan sehat lan kuat. Kalebu tektur lan swara paling apik. Kanthi VC. Maca file README.txt. Cobanen.

Weaver Aircraft Company of Ohio utawa Waco iku mantan perusahaan pesawat Amérika adhedhasar ing Troy (Ohio). Antarane 1919 lan 1946, parusahan mroduksi variétas biplanes pesawat sipil.

Testing swara saka Waco CTO

  • Panganggité: Vladimir Gonchar, Golden Age Simulations
  • download
Informasi

  • Size 12.5 MB
  • Downloads 8 594
  • digawe 15-11-2012
  • Diowahi 16-11-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Vladimir Gonchar, Golden Age Simulations

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa