Simhangar RWD-14b FSX & P3D
Simhangar_RWD-14b_FSX_ & _P3D_1
Simhangar_RWD-14b_FSX_ & _P3D_22
Simhangar_RWD-14b_FSX_ & _P3D_33
Simhangar_RWD-14b_FSX_ & _P3D_44


  • The Simhangar RWD-14b "Czapla" iku asli FSX pesawat, disusun karo FSX Akselerasi SDK lan duwe peta benjolan, peta spekuler lan bayangan diri., Swara khusus, VC lan animasi. Buku manual lengkap karo paket (Inggris).

    Add-on saka kualitas apik banget! grafis lan modeling apik tenan. Nyedhiyakake kesenengan sing nyata kanggo mabur. Digawe kanggo penggemar model lawas.

    RWD-14 Czapla (LWS Czapla) yaiku pesawat kerjasama militer Polandia (observasi, pengintaian cerak lan pesawat penghubung), dirancang ing pertengahan 1930s dening tim RWD, lan diproduksi ing pabrik LWS saka 1938. Pesawat seri 65 dibangun lan paling akeh dipigunakaké déning pasukan observasi Angkatan Udara Polandia nalika Perang Dunia II ing 1939. (Wikipedia)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan