Basa

Simhangar RWD-14b FSX & P3D

Informasi

The Simhangar RWD-14b "Czapla" iku asli FSX pesawat, disusun karo FSX Akselerasi SDK lan duwe peta benjolan, peta spekuler lan bayangan diri., Swara khusus, VC lan animasi. Buku manual lengkap karo paket (Inggris).

Nambahake kualitas banget! grafis lan modeling apik tenan. Nyedhiyakake kesenengan sing nyata kanggo mabur. Digawe kanggo pembalap model lawas.

RWD-14 Czapla (LWS Czapla) yaiku pesawat kerjasama militer Polandia (observasi, pengintaian cerak lan pesawat penghubung), dirancang ing pertengahan 1930s dening tim RWD, lan diproduksi ing pabrik LWS saka 1938. Pesawat seri 65 dibangun lan paling akeh dipigunakaké déning pasukan observasi Angkatan Udara Polandia nalika Perang Dunia II ing 1939. (Wikipedia)
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa