Basa

Simhangar RWD-8 PWS FSX & P3D

Informasi

RWD-8pws kanggo FSX & P3D kualitas lan kaendahan. Pesawat iki nggawa skema cat saka CWL Dêblin (sekolah mabur). Wis digawe karo FSX-Akselerasi SDK. Iku tegese sampeyan kudu duwe tingkat pigura apik karo. Luwih, dheweke bakal bisa nggunakake mode DirectX 10 tanpa masalah. Dheweke duwe tenggorokan lan tekstur khusus kaya: Specular Maps lan Normal Maps. Wigati, sing amarga watesan kokpit 3D ora nglakoni bayangan dhewe ing VC.
Model 3D asli dibangun kanggo Perang liwat Poland mod dibangun ing engine SIM Targetware. bidang iki versi RWD-8pws. Nanging, iki mlebu sawetara rencana Paint sipil saka dwl RWD-8, banget (katon ing ngisor iki). Wigati, sing isih PWS model versi 3D.

Versi RWD-8 kasedhiya ing FSX/P3D Pack:

RWD-8pws, Centrum Wyszkolenia Lotniczego (CWL) Dęblin, agêng-30 kang, Poland RWD-8pws, Angkatan Udhara Romania, awal 40 kang
RWD-8pws, Training Skwadron, 1st Air Regiment, Warsaw, Poland RWD-8pws, gen. Franco Tentara, Spanyol, pungkasan 30 kang.
RWD-8pws, Resimen Udara 6th, Lwow, Polandia RWD-8pws, tes Luftwaffe, awal 40 kang.
RWD-8dwl, REGISTER sipil SP-ZHP, Bielsko Aleksandrowice Aerodrome (EPBA), Poland RWD-8dwl, REGISTER sipil Vq-PAK, pesawat Yahudi perusahaan "Aviron", awal 40 kang, Palestina.
RWD-8dwl, REGISTER sipil SP-BLC, Warsaw Aero klub, Mokotow Airfield RWD-8pws, Angkatan Udhara Soviet, awal 40 kang
RWD-8pws, Angkatan Udhara Hungarian, awal 40 kang

Kabar: Sampeyan uga bakal nemokake folder "Cathetan" ing FSX/ SimObjects / Pesawat / RWD_8pws folder. Catheta ngandhut telung file PSD kanthi kabeh lapisan sing dibutuhake kanggo nggawe sawetara repaint.

Mangga maca dokumentasi klebu

video iki nuduhake versi ALPHA unterminated, Wigati dimangerteni menawa model kasedhiya kanggo download ing Rikoooo kualitas lengkap lan luwih.

Informasi


Paling Keri Dianyari

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa