Basa

Auster J1 Autocrat FSX & P3D

Informasi

Paket lengkap asli FSX-SP2 & P3D saka pesawat wisata J / 1 Autokrat sing misuwur. Kalebu model karo pemetaan lan pemetaan specular, telung repaints asli, ukuran 3D sing apik dimodelatis. Sejatine matur nuwun marang Dave Garwood kanggo karya sing apik banget.

The Auster J / 1 Autocrat yaiku pesawat penumpang telu-seater asalé saka Taylorcraft Auster Mk.V. Pesawat punika nglairaké akeh asale lan tetep paling sukses produk pesawat sipil Inggris sanalika sawise Perang Dunia II.

Informasi


Paling Keri Dianyari

09-12-2019McDonnell Douglas MD-11 Multi-Liver
--------
05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------


Basa