Handley-Page Victor FSX & P3D & FS2004 HOT
Handley-Page_Victor_FSX_ & _P3D_1
Handley-Page_Victor_FSX_ & _P3D_22
Handley-Page_Victor_FSX_ & _P3D_33
Handley-Page_Victor_FSX_ & _P3D_44


  • Great add-on kanggo FSX lan P3D utawa FS2004, paket lengkap, VC + pengukur khusus + model + swara kustom + animasi lengkap + 3 REF & Cek + 3 Cat Air Force. A kudu duwe!

    The Handley Page Victor ana tukang ngebom strategis HP.80 Inggris. Kanthi Avro Vulcan lan Vickers Valiant, piyambakipun ndherek ing trio V-Bombers, kalebu Britania Raya dibukak pembangunan ing 1947. Pungkasan saka telung wis sijine menyang layanan, iki digunakake minangka pesawat tanker nganti awal 1990.

    Video
  • Updated on 02 / 04 / 2018: Saiki kompatibel karo Prepar3D v4 +



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (7 Votes)
  • Size 18.7 MB
  • Downloads 17 708
  • digawe 06-09-2013
  • dianyari 29-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi) ➕ Microsoft Flight Simulator 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Alphasim / Virtavia external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan