Savoia Marchetti SM-79 MVG FSX & P3D
Savoia_Marchetti_SM-79_MVG_1
Savoia_Marchetti_SM-79_MVG_22
Savoia_Marchetti_SM-79_MVG_33
Savoia_Marchetti_SM-79_MVG_44


  • Kanggo ngakses versi FS2004 iki add-on klik kene

    Savoia-Marchetti SM.79 Sparviero (basa Italia kanggo "Sparrowhawk") minangka pengebom medium Italia kanthi telung mesin kanthi struktur kayu-lan-logam. Awalé dirancang minangka pesawat penumpang sing cepet, monoplane swiwi ngisor iki, ing taun 1937–39, nyathet 26 rekor donya sing wis entuk sawetara wektu dadi tukang ngebom medium paling cepet ing saindenging jagad. Kaping pisanan nyumurupi tumindak sajrone Perang Sipil Spanyol lan mabur ing kabeh bidang sing ditindakake Italia sajrone Perang Dunia II. Dadi misuwur lan entuk akeh kasuksesan dadi tukang ngebom torpedo ing teater Mediterania. SM.79 minangka pesawat luar biasa lan mesthine dadi pesawat Italia sing paling misuwur ing Perang Dunia II. Iki gampang dingerteni amarga bedhil dorsal sing khas yaiku "punuk", lan disenengi para kru sing dijuluki Gobbo Maledetto ("kutukan"). Iki minangka pengebom Italia sing akeh diprodhuksi ing Perang Dunia II, kanthi udakara 1,300 dibangun, tetep ana ing layanan Italia nganti taun 1952 (Wikipedia)

    Add-on kanggo FSX & P3D : Pesawat lengkap. 4 Model Hi-Res GMax sing beda-beda (4 versi beda), nampilake bagean sing biasane dipindhah, kayata kabeh kontrol penerbangan, pitch prop lan flap pinggiran utama. Enem ati sing beda (2 Regia Aeronautica, 1 ANR / RSI, 2 Angkatan Udara Nasionalis Spanyol, 1 Angkatan Udara Co-Belligerant Italia); Mung VC. Diuji ing FSX & P3Dv1. Cat-kit kalebu ing paket.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 16.5 MB
  • Downloads 8 154
  • digawe 02-02-2014
  • dianyari 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Manuele Villa
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan