Basa

Savoia Marchetti SM-79 MVG FSX & P3D

Informasi

  • Size 16.5 MB
  • Downloads 5 621
  • digawe 02-02-2014
  • Diowahi 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Manuele Villa
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Kanggo ngakses versi FS2004 iki nambah-ing klik kene

The Savoia-Marchetti SM.79 Sparviero (Italia kanggo "Sparrowhawk") ana tukang ngebom medium Italia telung mesin karo struktur kayu lan logam. Originally dirancang minangka pesawat penumpang cepet, iki monoplane-wing kurang, ing taun 1937-39, nyetel 26 cathetan donya sing mumpuni kanggo sawetara wektu minangka tukang ngebom medium paling cepet ing donya. Iku sing kapisan ndeleng aksi sak Perang Sipil Spanyol lan miber kabeh mimpin ing kang Italia melu Perang Donya II. Iku dadi misuwur lan ngrambah akeh Kasile minangka tukang ngebom torpedo ing téater Tengah. The SM.79 ana pesawat pinunjul lan mesthi pesawat Italia sing misuwur saka Perang Donya II. Iku gampang ditepungi amarga sawijining fuselage khusu dorsal "hump", lan iki uga disenengi dening kru sawijining sing dijuluki iku Gobbo Maledetto ( "ngutuk hunchback"). Iku tukang ngebom Italia diprodhuksi paling wiyar saka Perang Donya II, karo sawetara 1,300 dibangun, isih ing layanan Italia nganti 1952 (Wikipedia)

Tambah ing FSX & P3D : Pesawat lengkap. 4 Model Hi-Res GMax sing beda-beda (versi-versi sing beda-beda 4), nduweni fitur obyek sing biasa, kayata kabeh kontrol penerbangan, prop lan ningkatake ujung-ujung. Enem ati sing beda-beda (2 Regia Aeronautica, 1 ANR / RSI, 2 Spanish Nationalist Air Force, 1 Italian Co-Belligerant Air Force); VC mung. Diuji ing FSX & P3Dv1. Cat-kit kalebu ing paket.
Informasi

  • Size 16.5 MB
  • Downloads 5 621
  • digawe 02-02-2014
  • Diowahi 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Manuele Villa
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa