Republik XP-47J Escort FSX & P3D HOT
ms-2019-jan-6-001
ms-2019-jan-7-0052
ms-2019-jan-7-0093
ms-2019-jan-8-0064


  • Republik apik XP-47J kanggo FSX lan P3D v4 +

    Paket iki kalebu 6 model kanthi panel khusus, alat ukur lawas khusus, swara khusus, model penerbangan khusus lan 10 ati.

    Add-on dites ing ngisor iki FSX lan FSX Jambon lan dianggo ing Prepar3D v4 +. Proyek iki ditrapake kanggo memori Damian "Windrunner" Radice.

    Aja lali maca buku manual lan petunjuk sing diwenehake dening penulis.


    Republik XP 47J Escort FSX P3D 2Republik XP 47J Escort FSX P3D 3Republik XP 47J Escort FSX P3D 4Republik XP 47J Escort FSX P3D 5Republik XP 47J Escort FSX P3D 6Republik XP 47J Escort FSX P3D 7Republik XP 47J Escort FSX P3D 8Republik XP 47J Escort FSX P3D 9Republik XP 47J Escort FSX P3D 10Republik XP 47J Escort FSX P3D 11
  • Updated on 07 / 04 / 2019: Add-on diowahi dadi FSX format asli lan saiki kompatibel karo Prepar3D v4 +



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (3 Votes)
  • Size 54.5 MB
  • Downloads 16 591
  • digawe 20-06-2014
  • dianyari 07-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Milton Shupe, Tom Falley, Nigel Richards, Damian Radice, Gauges dening Scott Thomas lan Milton Shupe; pilot dening Jan Visser
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan