Basa

Spartan 7W Executive FSX & P3D

Informasi

  • Size 47.7 MB
  • Downloads 17 800
  • digawe 19-06-2014
  • Diowahi 25-09-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Milton Shupe, Scott Thomas, Urs Burkhardt, Duane L. Tarbox, repack dening Rikoooo
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Updated on 23 / 06 / 2017 : Anyar FSX / P3D model asli, 100% kompatibel karo Prepar3D v4
Iki minangka tambahan saka Spartran Executive, pesawat Amerika mitos! Repack iki diadaptasi kanggo FSX/P3D lan kualitas apik, mung nonton video ing ngisor iki kanggo mangerteni. Model 3D digawe dening Milton Shupe sing misuwur nitahake pesawat 3D mitos kanggo FS2004.

Penting maca dokumentasi teknis lan file readme.

Spartan eksekutif transportasi pesawat Amérika 1930s kemewahan produksi saka produsen American Spartan Aircraft Company. Iku ditetepake UC-71 dening USAAF.


Photos:

Thumb scrshot017Thumb scrshot018Thumb scrshot021Thumb scrshot022Thumb scrshot024Thumb scrshot025Thumb scrshot029Thumb scrshot049Thumb scrshot053Thumb scrshot055Thumb scrshot057Thumb scrshot059
  • Panganggité: Milton Shupe, Scott Thomas, Urs Burkhardt, Duane L. Tarbox, repack dening Rikoooo
  • download
Informasi

  • Size 47.7 MB
  • Downloads 17 800
  • digawe 19-06-2014
  • Diowahi 25-09-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Milton Shupe, Scott Thomas, Urs Burkhardt, Duane L. Tarbox, repack dening Rikoooo
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa