Spartan 7W Executive FSX & P3D HOT
spartan_7w_exsequ_fsx_p3d_1
spartan_7w_exsequ_fsx_p3d_22
spartan_7w_exsequ_fsx_p3d_33
spartan_7w_exsequ_fsx_p3d_44


  • Mangkene sing paling dhuwur add-on saka Spartran Executive, pesawat Amerika mitos! Repack iki dicocogake kanggo FSX/P3D lan kualitas apik, mung nonton video ing ngisor iki kanggo mangerteni. Model 3D digawe dening Milton Shupe sing misuwur nitahake pesawat 3D mitos kanggo FS2004.

    Penting maca dokumentasi teknis lan file readme.

    Spartan eksekutif transportasi pesawat Amérika 1930s kemewahan produksi saka produsen American Spartan Aircraft Company. Iku ditetepake UC-71 dening USAAF.


    Photos:

    Thumb scrshot017Thumb scrshot018Thumb scrshot021Thumb scrshot022Thumb scrshot024Thumb scrshot025Thumb scrshot029Thumb scrshot049Thumb scrshot053Thumb scrshot055Thumb scrshot057Thumb scrshot059
  • Updated on 23 / 06 / 2017 : Anyar FSX / P3D model asli, 100% kompatibel karo Prepar3D v4



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (3 Votes)
  • Size 47.7 MB
  • Downloads 22 428
  • digawe 19-06-2014
  • dianyari 25-09-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Milton Shupe, Scott Thomas, Urs Burkhardt, Duane L. Tarbox, repack dening Rikoooo
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan