Basa

Focke Wulf Fw200 & C4C6 Condor FSX & P3D & FS9

Informasi

The Focke-Wulf Fw 200 Condor ana German penumpang pesawat transport utawa kargo ing 1938, diowahi dadi patroli pesawat maritim sak Perang Donya II.

Paket iki dirancang kanggo FS2004 lan FSX/P3Dv1V2 +. Lengkap nambah nganggo ukuran lan swara khusus.

Nalika Perang Donya II, ing Fw 200 iki diowahi kanggo tujuan saka Luftwaffe. Sampeyan iki utamané uga cocog kanggo misi pengintaian ing Lautan dhuwur minangka tukang ngebom. Sampeyan iki dipun ginakaken minangka tim karo segara. The Fw 200, kang julukan "scourge saka Atlantik" dening Churchill, mlayu Welasan kapal dagang Allied nalika padha digunakake minangka patroli / awang-awang liwat Atlantik nganti 1943.

Bundesarchiv Bild 146-2005-0011 FW 200 -Condor-

Personal Fw 200 Condor saka Adolf Hitler, prewangan ing insignia saka Die Fliegerstaffel Fuehrers ing irung
(Gambar Wikipedia)
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa