Focke Wulf Fw200 & C4C6 Condor FSX & P3D & FS9
focke_wulf_fw200_c4c6_condor_fsx_p3d_fs9_1
focke_wulf_fw200_c4c6_condor_fsx_p3d_fs9_22
focke_wulf_fw200_c4c6_condor_fsx_p3d_fs9_33
focke_wulf_fw200_c4c6_condor_fsx_p3d_fs9_44


  • The Focke-Wulf Fw 200 Condor ana German penumpang pesawat transport utawa kargo ing 1938, diowahi dadi patroli pesawat maritim sak Perang Donya II.

    Paket iki dirancang kanggo FS2004 lan FSX/P3Dv1V2 +. Lengkap add-on nganggo tolok lan swara khusus.

    Nalika Perang Donya II, ing Fw 200 iki diowahi kanggo tujuan saka Luftwaffe. Sampeyan iki utamané uga cocog kanggo misi pengintaian ing Lautan dhuwur minangka tukang ngebom. Sampeyan iki dipun ginakaken minangka tim karo segara. The Fw 200, kang julukan "scourge saka Atlantik" dening Churchill, mlayu Welasan kapal dagang Allied nalika padha digunakake minangka patroli / awang-awang liwat Atlantik nganti 1943.

    Bundesarchiv Bild 146-2005-0011 FW 200 -Condor-

    Personal Fw 200 Condor saka Adolf Hitler, prewangan ing insignia saka Die Fliegerstaffel Fuehrers ing irung
    (Gambar Wikipedia)
     



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan