Basa

CRDA Cant.Z.1007bis Alcione V.01 FSX & P3D & FS9

Informasi

  • Size 19.6 MB
  • Downloads 4 203
  • digawe 29-06-2014
  • Diowahi 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. *v2 v3 to be tested + FS2004
  • download
  • Panganggité: Manuele Villa / MVG3D
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
CANT Z.1007 Alcione (Kingfisher) yaiku salah sijiné pengebom medium berukuran tiga, kanthi struktur kayu. Dirancang dening ingegner Filippo Zappata, sing uga ngrancang CANT Z.506 duweni "karakteristik terbang banget lan kestabilan apik" lan dianggep minangka "pamomong Italia paling apik ing Perang Donya II" sanajan struktur kayu kanthi gampang rusak dening iklim , kaya sing dialami ing Afrika Lor lan Rusia. Iki digunakake dening Regia Aeronautica Italia, Angkatan Udara Co-Belligerent Italia, Aeronautica Nazionale Repubblicana lan Luftwaffe nalika Perang Donya II.

Paket lengkap sing bakal kepenak karo para penggemar model saka Perang Dunia II. Tambahake kanggo FS2004 lan FSX/P3Dv1v2 +

jempol CANT Z.1007 bis Sisilia 1941

CANT Z.1007 bis, Sisilia, 1941
Gambar Wikipedia
  • Panganggité: Manuele Villa / MVG3D
  • download
Informasi

  • Size 19.6 MB
  • Downloads 4 203
  • digawe 29-06-2014
  • Diowahi 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. *v2 v3 to be tested + FS2004
  • download
  • Panganggité: Manuele Villa / MVG3D
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa