Paket Fokker D.21 v2.0 FSX & P3D
fokker_d_21_package_v2_0_fsx_p3d_4
fokker_d_21_package_v2_0_fsx_p3d_22
fokker_d_21_package_v2_0_fsx_p3d_33
fokker_d_21_package_v2_0_fsx_p3d_14


  • Apik Fokker D.21 kalebu loro model, siji ing 1938 lan liyane 1940. Tekstur HD lan model 3D digawe ing Blender dening Daan Kaasjager. Kalebu animasi, efek, ukuran lan swara adat.

    kanggo FSX kanggo njaluk resolusi maksimum tekstur sing bisa diowahi FSX.CFG ing baris TEXTURE_MAX_LOAD = 1024 sulih karo TEXTURE_MAX_LOAD = 2048

    FSX.CFG dumunung ing kene ing sangisore windows 7: "C: Users AppData Roaming Microsoft FSX"
    Aja lali kanggo maca Notes.pdf DCB Fokker D.21 Pilot kang

    The Fokker D.XXI fighter iki dirancang ing 1935 dienggo dening Walanda Army Force Royal Hindia Air (Militaire Luchtvaart van het Koninklijk Nederlands-Indisch Leger, ML-KNIL). Nalika kuwi, iku iki dirancang minangka pesawat inexpensive lan cilik, nanging nggronjal, kang kinerja terhormat kanggo sawijining wektu. Ngetik nggunakake operasional ing taun awal saka Perang Donya II, mènèhi layanan Yeoman kanggo loro Luchtvaartafdeling (Walanda Army Aviation Group) lan Air peksa Finnish, lan sawetara padha dibangun dening pabrik El Carmolí sadurunge ambruk menyang tangan Rebel sak Perang Sipil Spanyol.

    fsx 2015-05-20 19-11-39-65fsx 2015-05-20 19-12-07-58
  • Updated on 02 / 09 / 2018 : Prepar3D v4 100 kompatibel, versi installer 10.5

    Updated on 2 / 20 / 2015 : Nambahake 5 repainter anyar (219, 221, MLM, 229 lan 236), manual sing wis diubah, fitur anyar: Nambahake kemampuan TacPack, add-on bisa digunakake tanpa nginstal VRS TackPack, dinamika penerbangan lan FD sing apik, sawetara kewan omo dibandhingake karo versi 1.00, sing dianyari karo standar saiki.



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi2
  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 48.4 MB
  • Downloads 9 073
  • digawe 20-01-2015
  • dianyari 01-09-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Daan Kaasjager - Dutcheeseblend
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan