Basa

Paket Fokker D.21 v2.0 FSX & P3D versi 2

Informasi

  • Size 48.4 MB
  • Downloads 6 415
  • digawe 20-01-2015
  • Diowahi 01-09-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Daan Kaasjager - Dutcheeseblend
Updated on 02 / 09 / 2018 : Prepar3D v4 100 kompatibel, versi installer 10.5

Updated on 2 / 20 / 2015 : Added 5 repaints anyar (219, 221, MLM, 229 lan 236), diubah manual, fitur anyar: Added kemampuan TacPack, nambah-ing bisa nggunakake tanpa Duwe diinstal VRS TackPack, apik dinamika pesawat lan FD, sawetara kewan omo telpon dibandhingake versi 1.00, dianyari standar saiki.
Apik Fokker D.21 kalebu loro model, siji ing 1938 lan liyane 1940. Tekstur HD lan model 3D digawe ing Blender dening Daan Kaasjager. Kalebu animasi, efek, ukuran lan swara adat.

kanggo FSX kanggo njaluk resolusi maksimum tekstur sing bisa diowahi FSX.CFG ing baris TEXTURE_MAX_LOAD = 1024 sulih karo TEXTURE_MAX_LOAD = 2048.

FSX.CFG dumunung ing kene ing sangisore windows 7: "C: Users AppData Roaming Microsoft FSX"
Aja lali kanggo maca Notes.pdf DCB Fokker D.21 Pilot kang

The Fokker D.XXI fighter iki dirancang ing 1935 dienggo dening Walanda Army Force Royal Hindia Air (Militaire Luchtvaart van het Koninklijk Nederlands-Indisch Leger, ML-KNIL). Nalika kuwi, iku iki dirancang minangka pesawat inexpensive lan cilik, nanging nggronjal, kang kinerja terhormat kanggo sawijining wektu. Ngetik nggunakake operasional ing taun awal saka Perang Donya II, mènèhi layanan Yeoman kanggo loro Luchtvaartafdeling (Walanda Army Aviation Group) lan Air peksa Finnish, lan sawetara padha dibangun dening pabrik El Carmolí sadurunge ambruk menyang tangan Rebel sak Perang Sipil Spanyol.

fsx 2015-05-20 19-11-39-65fsx 2015-05-20 19-12-07-58
  • Panganggité: Daan Kaasjager - Dutcheeseblend
  • download
Informasi

  • Size 48.4 MB
  • Downloads 6 415
  • digawe 20-01-2015
  • Diowahi 01-09-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Daan Kaasjager - Dutcheeseblend

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa