Basa

Lockheed PV-2 Harpoon - Release Emas FSX & P3D

Informasi

  • Size 112 MB
  • Downloads 7 028
  • digawe 14-09-2015
  • Diowahi 11-06-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Miturut Milton Shupe, Tom Falley, Nigel Richards, Steve Bryant, lan Scott Thomas; Pilot tokoh dening Jan Visser
Updated on 11 / 06 / 2019: Versi Rilis Gold - Native FSX model, tekstur anyar lan kompatibilitas karo Prepar3D v4 lan liyane (maca dokumentasi) - Versi panginstal 10.5
Model ayu ing pirang-pirang versi Lockheed PV-2 Harpoon kalebu 12 repaints lan model 8, kokpit virtual, swara adat, ukuran khusus, panel 2D, kabin 3D, lan liya-liyane.

Lockheed Ventura minangka pesawat pembom lan pengintaian Perang Dunia II sing dipigunakaké déning Amerika Serikat lan Persemakmuran. Iki dikembangake dening Lockheed Martin Corporation.


87 Gruppo Antisom179 UP LargeAttu WarriorBareD 062Biru Biru Olathe Gedheharp2dpanel LargePanas StuffNAS Norfolk LargeAngkatan Lautvc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8VPB 139 Tri Warna Gedhe
  • Panganggité: Miturut Milton Shupe, Tom Falley, Nigel Richards, Steve Bryant, lan Scott Thomas; Pilot tokoh dening Jan Visser
  • download
Informasi

  • Size 112 MB
  • Downloads 7 028
  • digawe 14-09-2015
  • Diowahi 11-06-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Miturut Milton Shupe, Tom Falley, Nigel Richards, Steve Bryant, lan Scott Thomas; Pilot tokoh dening Jan Visser

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa