Basa

Chance Vought F4U-6 lan 7 Corsair FSX & P3D

Informasi

  • Size 20 MB
  • Downloads 12 671
  • digawe 04-12-2016
  • Diowahi 03-12-2016
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Guy Hulin, Jean-Pierre Langer, Arne Bartels, Tim Conrad, FSX native konversi dening LLS
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Corsair Amérika Corsair F4U pungkasanipun wonten, punika salah satunggaling pesawat militer ingkang paling misuwur ing perang dunia kaping kalih, amargi siluet kathah lan sayapipun wonten ing W (Gull terbalik) ingkang ngasilaken Corsair kados mekaten saged dipunmangertosi. Model 3D sing banget rinci wis diowahi native saka FS2004 menyang FSX / P3D dening LLS. Termasuk repaints 7, swara adat, animasi rinci, tekstur outdoor resolusi dhuwur, kokpit virtual, panel 2D, dokumentasi.

Fungsi tombol:
--------------
<L> Kanggo kilat.
<Shift-E> Mbukak lan nutup lawang.
<Aku> Kanggo sistem kukus.
<Ctrl-Shift-V> Mbukak Cowls Flaps
<Ctrl-Shift-C> Kanggo nutup Cowls Flaps
<Shift-T> Kanggo Tailhook ing

kasempatan vought f4u-6 lan 7 Corsair-1kasempatan vought f4u-6 lan 7 Corsair-2kasempatan vought f4u-6 lan 7 Corsair-3
  • Panganggité: Guy Hulin, Jean-Pierre Langer, Arne Bartels, Tim Conrad, FSX native konversi dening LLS
  • download
Informasi

  • Size 20 MB
  • Downloads 12 671
  • digawe 04-12-2016
  • Diowahi 03-12-2016
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Guy Hulin, Jean-Pierre Langer, Arne Bartels, Tim Conrad, FSX native konversi dening LLS
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa