Vultee XP-54 FSX & P3D
1947
1975_012
prototipe23
VC04


  • Kanggo versi kompatibel FS2004 klik kene

    Vultee XP-54 asli kanggo FSX/P3D, karya Master Milton Shupe lan tim. Paket lengkap karo repaints 12 lan pirang-pirang model.

    The Vultee XP-54 Swoose Goose yaiku pejuang prototipe saka 40 sing dibangun dening Vultee Aircraft Company kanggo Angkatan Udara Tentara Amerika Serikat (USAAF).

    19481950 60 51975 021985 1



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi1.1
  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 256 MB
  • Downloads 6 580
  • digawe 19-08-2017
  • dianyari 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Milton Shupe
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan