Basa

Vultee XP-54 FSX & P3D versi 1.1

Informasi

  • Size 256 MB
  • Downloads 3 627
  • digawe 19-08-2017
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Milton Shupe
Kanggo versi kompatibel FS2004 klik kene

Vultee XP-54 asli kanggo FSX/P3D, karya Master Milton Shupe lan tim. Paket lengkap karo repaints 12 lan pirang-pirang model.

The Vultee XP-54 Swoose Goose yaiku pejuang prototipe saka 40 sing dibangun dening Vultee Aircraft Company kanggo Angkatan Udara Tentara Amerika Serikat (USAAF).

19481950 60 51975 021985 1
Informasi

  • Size 256 MB
  • Downloads 3 627
  • digawe 19-08-2017
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Milton Shupe

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa