Douglas A-20 Havoc FSX & P3D
C 84th
C Exterior2
P-70A2 Eksterior3
VC24


  • Douglas A-20 Havoc / DB-7 yaiku pesawat tempur WWII Amérika serbaguna ing pesawat tempur, pesawat bomber ringan lan pejuang wengi. Minangka biasanipun, Milton Shupe nawakake manawa kita gumregah kanthi teknis lan sacara teknis.

    Paket iki kalebu model 4 lan varian 20, swara asli Nigel Richards, Model Penerbangan adat lan cat sing apik kanggo saben model.

    C Aero53C Cannon PodC Kantin Pod2C FerryC SAAFG Cannon PodG FerryG Nose CannonsG Plain FerryG RidinHigh



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi1.0
  • Rating
    (7 Votes)
  • Size 135 MB
  • Downloads 8 740
  • digawe 27-10-2017
  • dianyari 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Milton Shupe
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan