Boeing B-50 Superfortress V.1 FSX & P3D HOT
Prepar3D 2018-02-09 15-09-06-09
Prepar3D 2018-02-09 15-11-11-522
Prepar3D 2018-02-09 15-11-53-693
Prepar3D 2018-02-09 15-04-43-234


  • Pemodelan banget kanggo pesawat pasca perang iki uga kompatibel Prepar3d v4, kokpit virtual 3D (ora ana panel 2D). Kalebu papat tekstur lan swara adat.

    Boeing B-50 Superfortress yaiku pangembangan bom Amerika B-29. Iki ditugasake ing 1949 lan mbangun salinan 370.

    Maca file Readme.txt kanggo informasi luwih lengkap.

    B50AB50Dfsx 2018 01 14 18 37 47 89Prepar3D 2018 02 09 15 05 41 51Prepar3D 2018 02 09 15 08 10 51Prepar3D 2018 02 09 15 09 19 18Prepar3D 2018 02 09 15 10 04 51Prepar3D 2018 02 09 15 15 24 51RB50G



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (11 Votes)
  • Size 99.2 MB
  • Downloads 11 042
  • digawe 09-02-2018
  • dianyari 29-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap eler Akurat Microsoft Flight X Akselerasi ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Manfred Jahn
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan