Basa

Boeing B-50 Superfortress V.1 FSX & P3D

Informasi

  • Size 99.2 MB
  • Downloads 6 005
  • digawe 09-02-2018
  • Diowahi 29-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Manfred Jahn
Pemodelan banget kanggo pesawat pasca perang iki uga kompatibel Prepar3d v4, kokpit virtual 3D (ora ana panel 2D). Kalebu papat tekstur lan swara adat.

Boeing B-50 Superfortress yaiku pangembangan bom Amerika B-29. Iki ditugasake ing 1949 lan mbangun salinan 370.

Maca file Readme.txt kanggo informasi luwih lengkap.

B50AB50Dfsx 2018 01 14 18 37 47 89Prepar3D 2018 02 09 15 05 41 51Prepar3D 2018 02 09 15 08 10 51Prepar3D 2018 02 09 15 09 19 18Prepar3D 2018 02 09 15 10 04 51Prepar3D 2018 02 09 15 15 24 51RB50G
Informasi

  • Size 99.2 MB
  • Downloads 6 005
  • digawe 09-02-2018
  • Diowahi 29-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Manfred Jahn

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa