Martin B-26B-C Marauder FSX & P3D HOT
fsx 2018-02-08 16-58-12-87
fsx 2018-02-08 16-58-59-752
fsx 2018-02-08 16-54-38-523
fsx 2018-02-08 16-53-43-284


  • Martin B-26 Marauder versi B lan C asli FSX lan kompatibel karo Prepar3D v4. Martin B-26 Marauder iku pamomètèr AS sing ukurané nalika Perang Donya II ing ngarep Eropa lan ing Perang Pasifik. Ing pungkasan perang, salinan 5,157 dibangun. Ana mung 3 ing donya iki, sing siji ditampilake ing Utah Beach Landing Museum. (Sumber Wikipedia).

    liyane add-on kualitas sing ora meri karo payware, digawe dening Milton Shupe (lan time) matur nuwun. Interioré pesawat kanthi modhél nganggo 3D nganggo senapan mesin animasi lan tampilan sing béda-béda. Kalebu 16 tekstur lan swara khusus lan pangukur.

    fsx 2018 02 08 16 54 01 02fsx 2018 02 08 16 54 22 49fsx 2018 02 08 16 55 30 46fsx 2018 02 08 16 56 15 10fsx 2018 02 08 16 56 31 61fsx 2018 02 08 16 57 26 82fsx 2018 02 08 16 57 43 26fsx 2018 02 08 16 58 29 04fsx 2018 02 08 16 59 39 48fsx 2018 02 08 17 00 16 19fsx 2018 02 08 17 09 55 29

    operasi:

    Pesawat pilot lan gunner visibilitas dikontrol dening saklar baterei.
    Hatch entry / exit pilot (antarane kursi) diaktifake dening shift + e kanggo mbukak / nutup.
    Pintu-pintu bom nggunakake shift tombol e, 2 tombol.
    Window pilot / co-pilot nggunakake shift + e kanggo mbukak / nutup.
    Yoke bisa didhelikake kanthi ngeklik ikon "YK" ing panel VC.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi1.1
  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 216 MB
  • Downloads 10 086
  • digawe 09-02-2018
  • dianyari 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Milton Shupe, Tom Falley, Martial Feron, Steve Bryant, William Ellis, Greenhouse357, Pierre-Jean Carosin lan Swara dening Nigel Richards
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan