Basa

Martin B-26B-C Marauder FSX & P3D versi 1.1

Informasi

  • Size 216 MB
  • Downloads 6 406
  • digawe 09-02-2018
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Milton Shupe, Tom Falley, Martial Feron, Steve Bryant, William Ellis, Greenhouse357, Pierre-Jean Carosin lan Swara dening Nigel Richards
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Martin B-26 Marauder versi B lan C asli FSX lan kompatibel karo Prepar3D v4. Martin B-26 Marauder iku pamomètèr AS sing ukurané nalika Perang Donya II ing ngarep Eropa lan ing Perang Pasifik. Ing pungkasan perang, salinan 5,157 dibangun. Ana mung 3 ing donya iki, sing siji ditampilake ing Utah Beach Landing Museum. (Sumber Wikipedia).

Kualitas tambahan liya sing ora bisa dicelukake kanggo payware, digawe dening Milton Shupe (lan tim) amarga dheweke. Interioré pesawat kasebut dimodelaké kanthi bener ing 3D kanthi senapan mesin animasi lan tampilan sing béda. Kalebu tekstur 16 lan swara adat lan ukuran.

fsx 2018 02 08 16 54 01 02fsx 2018 02 08 16 54 22 49fsx 2018 02 08 16 55 30 46fsx 2018 02 08 16 56 15 10fsx 2018 02 08 16 56 31 61fsx 2018 02 08 16 57 26 82fsx 2018 02 08 16 57 43 26fsx 2018 02 08 16 58 29 04fsx 2018 02 08 16 59 39 48fsx 2018 02 08 17 00 16 19fsx 2018 02 08 17 09 55 29

operasi:

Pesawat pilot lan gunner visibilitas dikontrol dening saklar baterei.
Hatch entry / exit pilot (antarane kursi) diaktifake dening shift + e kanggo mbukak / nutup.
Pintu-pintu bom nggunakake shift tombol e, 2 tombol.
Window pilot / co-pilot nggunakake shift + e kanggo mbukak / nutup.
Yoke bisa didhelikake kanthi ngeklik ikon "YK" ing panel VC.
  • Panganggité: Milton Shupe, Tom Falley, Martial Feron, Steve Bryant, William Ellis, Greenhouse357, Pierre-Jean Carosin lan Swara dening Nigel Richards
  • download
Informasi

  • Size 216 MB
  • Downloads 6 406
  • digawe 09-02-2018
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Milton Shupe, Tom Falley, Martial Feron, Steve Bryant, William Ellis, Greenhouse357, Pierre-Jean Carosin lan Swara dening Nigel Richards
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa