Basa

Avia 156 Project FSX & P3D

Informasi

  • Size 37.6 MB
  • Downloads 1 720
  • digawe 01-03-2018
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Milton Shupe lan timé
Apik Avia 156 sing kompatibel karo Prepar3D v4 lan FSX, digodhog dening Milton Shupe. Kalebu salah sijine panel 2d ing rong versi (AVB English Gauges lan AVB Metric Gauges), kokpit virtual, ukuran khusus lan swara, model penerbangan sing cedhak karo sing nyata.

Avia 156 yaiku transportasi komersial enem-penumpang 1930s Czechoslovakia kanggo surat lan penumpang, dirancang dening Robert Nebesář lan dibangun dening Avia. Tipe sing ditampilake apik nanging mung siji dibangun (Sumber wikipédia)


Avia 156 Project FSX P3D  1Avia 156 Project FSX P3D  2Avia 156 Project FSX P3D  3Avia 156 Project FSX P3D  4Avia 156 Project FSX P3D  5Avia 156 Project FSX P3D  6Avia 156 Project FSX P3D  7Avia 156 Project FSX P3D  8Avia 156 Project FSX P3D  9Avia 156 Project FSX P3D  10kabinExterior LFExterior RR
  • Panganggité: Milton Shupe lan timé
  • download
Informasi

  • Size 37.6 MB
  • Downloads 1 720
  • digawe 01-03-2018
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Milton Shupe lan timé

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa