Basa

Dinfia IA35-II Huanquero FSX & P3D

Informasi

  • Size 33.9 MB
  • Downloads 1 665
  • digawe 01-03-2018
  • Diowahi 30-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Victor M. Astiz, Gary Jones, Damian Radice, FSX native konversi dening LLS
Iki FSX model asli "asli" saka model FS2004 asli, model kompatibel karo Prepar3D v4. Iki paket rinci saka Dini IA35 kalebu lima liveries, kokpit virtual lan panel 2d, ukuran khusus. Interioré dimodelaké ing 3D. Maca dokumentasi kanggo rincian liyane.

DINFIA IA35 Huanquero yaiku pesawat angkut militer 1950 sing akeh-peran saka Argentina. Iki minangka pesawat latihan kanggo navigasi nanging uga kanggo fotografi, serangan bom lan serangan lemah. Liyane digunakake kanggo transportasi cahya lan pangenalan. (Wikipedia)


Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  1Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  2Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  3Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  4Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  5Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  6Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  7Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  8Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  9Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  10
  • Panganggité: Victor M. Astiz, Gary Jones, Damian Radice, FSX native konversi dening LLS
  • download
Informasi

  • Size 33.9 MB
  • Downloads 1 665
  • digawe 01-03-2018
  • Diowahi 30-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Victor M. Astiz, Gary Jones, Damian Radice, FSX native konversi dening LLS

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa