Dinfia IA35-II Huanquero FSX & P3D
Dinfia_I.A.35-II_Huanquero_FSX_P3D_intro_1
Dinfia_I.A.35-II_Huanquero_FSX_P3D_intro_22
Dinfia_I.A.35-II_Huanquero_FSX_P3D_intro_33
Dinfia_I.A.35-II_Huanquero_FSX_P3D_intro_44


  • Iki FSX Konversi model "asli" saka model FS2004 asli, model kasebut kompatibel karo Prepar3D v4. Iki paket rinci saka Dini IA35 kalebu lima liveries, kokpit virtual lan panel 2d, ukuran khusus. Interioré dimodelaké ing 3D. Maca dokumentasi kanggo rincian liyane.

    DINFIA IA35 Huanquero yaiku pesawat angkut militer 1950 sing akeh-peran saka Argentina. Iki minangka pesawat latihan kanggo navigasi nanging uga kanggo fotografi, serangan bom lan serangan lemah. Liyane digunakake kanggo transportasi cahya lan pangenalan. (Wikipedia)


    Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D 1Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D 2Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D 3Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D 4Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D 5Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D 6Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D 7Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D 8Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D 9Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D 10



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (5 Votes)
  • Size 33.9 MB
  • Downloads 4 267
  • digawe 01-03-2018
  • dianyari 30-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Victor M. Astiz, Gary Jones, Damian Radice, FSX native konversi dening LLS
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan