Basa

Douglas A-20 Havoc FS2004 Versi 1.0

Informasi

  • Size 121 MB
  • Downloads 1 731
  • digawe 02-04-2018
  • Diowahi 02-04-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Milton Shupe
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Douglas A-20 Havoc / DB-7 yaiku pesawat tempur WWII Amérika serbaguna ing pesawat tempur, pesawat bomber ringan lan pejuang wengi. Minangka biasanipun, Milton Shupe nawakake manawa kita gumregah kanthi teknis lan sacara teknis.

Paket iki kanggo FS2004 kalebu model 4 lan varian 20, swara asli Nigel Richards, Model Penerbangan adat lan cat sing apik kanggo saben model.

C Aero53C Cannon PodC Kantin Pod2C FerryC SAAFG Cannon PodG FerryG Nose CannonsG Plain FerryG RidinHigh
Informasi

  • Size 121 MB
  • Downloads 1 731
  • digawe 02-04-2018
  • Diowahi 02-04-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Milton Shupe
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa