Northrop P-61C Black Widow FSX & P3D
Northrop P-61C Janda Ireng 5
Northrop P-61C Janda Ireng 62
Northrop P-61C Janda Ireng 93
Northrop P-61C Janda Ireng 104


  • DC Designs (Dean Crawford) nawakake kita ing kene add-on saka kualitas ora bisa dirobol, karya nyata tukang emas! Komunitas simulator seneng banget. Pesawat iki wis modele kanthi rinci, kokpit maya pancen luhur, swara lan tekstur banget realistis. Yen sampeyan seneng pesawat Perang Dunia II, aja nganti lali banget add-on.

    PÈNGET: Penting maca manual DC "Designs P-61C MANUAL.pdf" sing ana ing "Dokumen"

    Pandhita Hitam P-61 yaiku American Night Hunter Perang Donya II sing diwangun dening Northrop Corporation. Iki minangka mesin all-metal, twin-engine, twin-girder, monoplane sayap tengah (utawa medium), sing dirancang khusus kanggo penetrasi lan mburu ing wayah wengi, digunakake dening USAAF nalika Perang Dunia II. Dheweke yaiku pesawat pertama Amerika sing dirancang khusus minangka pejuang wengi sing dilengkapi karo radar. (Wikipedia)

    Northrop P 61C Black Widow 1Northrop P 61C Black Widow 2Northrop P 61C Black Widow 3Northrop P 61C Black Widow 4Northrop P 61C Black Widow 7Northrop P 61C Black Widow 8



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 47.2 MB
  • Downloads 6 383
  • digawe 28-08-2018
  • dianyari 28-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Dean Crawford - DC Designs situs external
  • {url_author_rikoooo}
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan