Basa

Northrop P-61C Black Widow FSX & P3D

Informasi

  • Size 47.2 MB
  • Downloads 2 772
  • digawe 28-08-2018
  • Diowahi 28-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Dean Crawford - DC Designs situs external
DC Designs (Dean Crawford) nawakake kita ing kene kanggo nambah kualitas sing ora bisa ditrapake, karya nyata tukang emas! Masyarakat simmers banget ngucapke matur nuwun. Pesawat iki wis dimodifikasi saben rinci, kokpit virtual sanget, swara lan tekstur banget nyata. Yen sampeyan seneng pesawat World War II, banjur aja ngilangi panambahan gedhe iki.

PÈNGET: Penting maca manual DC "Designs P-61C MANUAL.pdf" sing ana ing "Dokumen"

Pandhita Hitam P-61 yaiku American Night Hunter Perang Donya II sing diwangun dening Northrop Corporation. Iki minangka mesin all-metal, twin-engine, twin-girder, monoplane sayap tengah (utawa medium), sing dirancang khusus kanggo penetrasi lan mburu ing wayah wengi, digunakake dening USAAF nalika Perang Dunia II. Dheweke yaiku pesawat pertama Amerika sing dirancang khusus minangka pejuang wengi sing dilengkapi karo radar. (Wikipedia)

Northrop P 61C Black Widow 1Northrop P 61C Black Widow 2Northrop P 61C Black Widow 3Northrop P 61C Black Widow 4Northrop P 61C Black Widow 7Northrop P 61C Black Widow 8
Informasi

  • Size 47.2 MB
  • Downloads 2 772
  • digawe 28-08-2018
  • Diowahi 28-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Dean Crawford - DC Designs situs external

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa