Basa

Amerika Utara B-25J RAF MkII FSX & P3D

Informasi

  • Size 28.9 MB
  • Downloads 4 146
  • digawe 06-11-2018
  • Diowahi 06-11-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Desain pesawat asli dening Brian Withers lan Roy Chaffin, Konversi menyang FSX format asli dening Bluebear
Pesawat sing éndah nalika Perang Dunia II dikenal kanthi serangan ing Tokyo. Tambahan iki digawe kanggo FS2004 dening Brian Withers lan Roy Chaffin banjur diowahi dadi native FSX dening Bluebear (kang kita ucapake ing maringaken), hasil: sing apik nambah-ing kanggo Prepar3D v4 lan FSX antara liya. Kasedhiya karo pitung repot kualitas, swara asli, kokpit virtual kanthi ukuran lan animasi nyata, dhaptar dhaptar lan referensi.

Amérika Lor B-25 Mitchell minangka pambom menengah saka Perang Donya II. Kariré diwiwiti kanthi aksi brilian (serbuan ing Tokyo). Iki dijenengi minangka penghormatan para pelopor militer lan komandan Angkatan Udara AS ing Prancis nalika Perang Dunia 1st, Jendral William Billy Mitchell. (Wikipedia)

amerika utara b 25j raf mkii 1amerika utara b 25j raf mkii 2amerika utara b 25j raf mkii 3amerika utara b 25j raf mkii 4amerika utara b 25j raf mkii 5amerika utara b 25j raf mkii 6amerika utara b 25j raf mkii 7amerika utara b 25j raf mkii 8amerika utara b 25j raf mkii 9amerika utara b 25j raf mkii 10
  • Pengarang: Desain pesawat asli dening Brian Withers lan Roy Chaffin, Konversi menyang FSX format asli dening Bluebear
  • download
Informasi

  • Size 28.9 MB
  • Downloads 4 146
  • digawe 06-11-2018
  • Diowahi 06-11-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Desain pesawat asli dening Brian Withers lan Roy Chaffin, Konversi menyang FSX format asli dening Bluebear

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa