Spitfire Mk 1A FSX & P3D HOT
Spitfire_Mk_1A_FSX_P3D_1
Spitfire_Mk_1A_FSX_P3D_22
Spitfire_Mk_1A_FSX_P3D_33
Spitfire_Mk_1A_FSX_P3D_44


  • Spitfire Mk 1A asli FSX lan kompatibel Prepar3D v4, model sing apik banget karo livery unik, kalebu animasi, asap, lan efek bedhil mesin (tombol pencet), swara khusus, kokpit 3D lan panel 2D, dokumentasi.

    Supermarine Spitfire minangka salah sawijining pamburu sing paling akeh digunakake dening RAF lan para Sekutu nalika Perang Dunia II. Bab iki nyedhiyakake diversifikasi lan multiplicity versi sing durung tau ditemokake ing sajarah penerbangan.

    Werna elips saka Spitfire menehi tampilan sing bisa ditepungi; salib bagean sing tipis menehi kecepatan sing nyengsemake; desainer kepala desainer Reginald Mitchell lan panerusane (dheweke seda ing 1937), nggawe Spitfire minangka pesawat sing dihargai dening para pilot. Piyambakipun njabat ing saindhenging rentang Perang Donya II lan, kanthi sedaya variasiipun, wonten ing sadaya perkawis.

    Luwih saka pesawat 20,300 sing dibangun lan Spitfires tetep ing layanan nganti 1950s. (Wikipedia)

    Spitfire Mk 1A FSX P3D 1Spitfire Mk 1A FSX P3D 2Spitfire Mk 1A FSX P3D 3Spitfire Mk 1A FSX P3D 5Spitfire Mk 1A FSX P3D 6Spitfire Mk 1A FSX P3D 9Spitfire Mk 1A FSX P3D 10



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (25 Votes)
  • Size 13.8 MB
  • Downloads 11 441
  • digawe 27-02-2019
  • dianyari 27-02-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • AFScrub
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan