Basa

Avia 56 Series FSX & P3D

Informasi

  • Size 69.2 MB
  • Downloads 1 202
  • digawe 18-02-2019
  • Diowahi 18-02-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Miturut Milton Shupe, Nigel Richards, lan Matt Wynn, kanthi kontribusi dening Bill Ortis lan Oleboy kanthi bantuan saka anggota SOH.
Paket iki kalebu pitung jinis pesawat (gir, ngapung, amfibi, ski) kanthi tekstur 13, model pesawat unggulan, swara radial khusus asli lan nyengsemaken, panel khusus, gampang dibaca, cockpits virtual sing bisa diklik, lan eksterior lan interior sing dirancang apik tekstur.

Versi pesawat iki kalebu pesawat Avia saka pesawat nyata sing dirancang dening insinyur Ceko Robert Nebesar. Kapisan yaiku Avia 51 lan 156. Avia 56 iki minangka prototipe sing dimodifikasi amarga kasedhiyan mesin lan dadi 156.


Avia 56 Series FSX P3D  1Avia 56 Series FSX P3D  2Avia 56 Series FSX P3D  4Avia 56 Series FSX P3D  5Avia 56 Series FSX P3D  6
  • Panganggité: Miturut Milton Shupe, Nigel Richards, lan Matt Wynn, kanthi kontribusi dening Bill Ortis lan Oleboy kanthi bantuan saka anggota SOH.
  • download
Informasi

  • Size 69.2 MB
  • Downloads 1 202
  • digawe 18-02-2019
  • Diowahi 18-02-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Miturut Milton Shupe, Nigel Richards, lan Matt Wynn, kanthi kontribusi dening Bill Ortis lan Oleboy kanthi bantuan saka anggota SOH.

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa