Basa

Hawker-Siddeley HS.748 FSX & P3D

Informasi

Indah Hawker-Siddeley HS.748 karo model 6 (2A, 2B, AEW, Cargo, CargoLFD, paxLFD) lan liveries 94. Tambahan iki digawe kanggo FS2004 lan banjur diowahi dening Rikoooo menyang format asli FSX lan Prepar3d v4 kanthi ijin lan dhukungan Rick Piper penulis asli. Paket iki kalebu kokpit virtual lengkap lan Panel 2D kanthi manual lan dokumentasi, dhaptar lan referensi, swara nyata kanggo HS.748 dening Fraser McKay, tekstur DDS tanpa Mipmap, dinamika penerbangan sing dijupuk saka data nyata lan teka saka pilot bekas RAF. .

Ing Hawker Siddeley HS 748 yaiku pesawat turboprop ukuran medium Originally dirancang dening perusahaan Inggris Avro ing 1950s pungkasan minangka panggantos kanggo DC-3s aging banjur ing layanan nyebar minangka garis feeder. Avro konsentrasi ing kinerja, utamane kanggo operasi STOL, lan nemokake pasar khusus. Pesawat 380 dibangun dening Hawker Siddeley. Perkembangan sing luwih gedhe saka HS 748, BAE ATP, nyoba ngupayakake de Havilland Canada Dash 8 nanging ndelok produksi sing winates. (Wikipedia)

Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  1Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  2Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  3Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  4Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  5Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  6Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  7Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  8Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  9Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  10Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  11Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  12Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  13Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  14Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  15Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  16Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  17Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  18Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  19Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  20

Kanggo ngundhuh iki nambah-on tanpa installer otomatis (instalasi manual)
Prepar3D v4 +: Hawker-Siddeley_HS.748_P3Dv4_manual_install.zip (114 MB)
FSX et P3D v3: Hawker-Siddeley_HS.748_FSX_P3Dv3_manual_install.zip (113 MB)

Yen ora, klik tombol "Download" ing ngisor iki kanggo versi "klasik" Rikoooo (prasaja).
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa