Basa

Douglas C-117D FSX & P3D versi 3

Informasi

  • Size 105 MB
  • Downloads 7 016
  • digawe 15-05-2019
  • Diowahi 15-05-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Mod iki adhedhasar paket C-47 Jan Visser (tim DIGITAL DAKOTA WORKS). Model diubah dening Manfred Jahn, tekstur dening Gordon (gman) Madison lan Nick Cooper, nyoba dening Alan G. Ampolsk lan Ralf Scholten. Panaliten sejarah asli dening John D
Paket mandiri iki nambah prosedur wiwitan, manajemen campuran otomatis, daftar priksa interaktif, obrolan VC, lan panel 'Monitor' menyang VC sing direkam ulang. Mod iki adhedhasar paket C-47 Jan Visser (tim DIGITAL DAKOTA WORKS). Thanks kanggo para penulis kanggo proyek gedhe iki.

Cathetan sajarah. Ing Manual Penerbangan resmi, C-117D digambarke minangka "pesawat darat jarak menengah sing dirancang kanggo digunakake minangka kargo, personel, utawa transportasi ambulans."

Originally digunakna minangka panggantos DC-3, Super 3 duwé mesin sing luwih dawa, mesin sing luwih kuat, roda cilik sing bisa ditarik, sayap cilik sing disemprotake, lan sirip lan tailplane sing luwih gedhe. Sanajan bisa nggawa muatan luwih akeh ing kecepatan luwih cepet lan luwih akeh, mbuktikake ora cocog kanggo pesawat generasi anyar kayata Convair 240. Mung telung Super 3s diduweni komersil dening Capital Airlines sing adhedhasar Washington DC.

Nanging, satus Angkatan Laut AS lan Marinade Super 3s nyatakake layanan lengkap ing saindhenging donya miturut R4D-8 (awal taun) lan C-117D (1962 lan sabanjuré). Militèr C-117D pungkasan ditarik saka penggunaan ing Juni 1982. Saperangan sipil Super 3s isih kondisine ing dina iki.

Douglas C 117D FSX P3D  2Douglas C 117D FSX P3D  3Douglas C 117D FSX P3D  4Douglas C 117D FSX P3D  5Douglas C 117D FSX P3D  6Douglas C 117D FSX P3D  7Douglas C 117D FSX P3D  8Douglas C 117D FSX P3D  10Douglas C 117D FSX P3D  12Douglas C 117D FSX P3D  13Douglas C 117D FSX P3D  15Douglas C 117D FSX P3D  16
  • Panganggité: Mod iki adhedhasar paket C-47 Jan Visser (tim DIGITAL DAKOTA WORKS). Model diubah dening Manfred Jahn, tekstur dening Gordon (gman) Madison lan Nick Cooper, nyoba dening Alan G. Ampolsk lan Ralf Scholten. Panaliten sejarah asli dening John D
  • download
Informasi

  • Size 105 MB
  • Downloads 7 016
  • digawe 15-05-2019
  • Diowahi 15-05-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Mod iki adhedhasar paket C-47 Jan Visser (tim DIGITAL DAKOTA WORKS). Model diubah dening Manfred Jahn, tekstur dening Gordon (gman) Madison lan Nick Cooper, nyoba dening Alan G. Ampolsk lan Ralf Scholten. Panaliten sejarah asli dening John D

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa