Basa

Packheed PV-2 Harpoon Fire Tanker Package FSX & P3D

Informasi

  • Size 70.6 MB
  • Downloads 4 758
  • digawe 11-06-2019
  • Diowahi 30-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Miturut Milton Shupe, Tom Falley, Scott Thomas, Hans Naegele, Nigel Richards, Matt Wynn. Pilot tokoh dening Jan Visser.
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Karya sing apik dening Milton Shupe lan para kolaborator ing merealisasi ing Lockheed PV-2 Harpoon Fire Tanker, paket iki disertakake karo siji model lan loro ati, swara khusus, alat ukuran pribadi, kabin kanthi modhél ing 3D lan Panel 2D lengkap. Sampeyan bisa nggawe tetes kanthi tolok sing wis dipasang sadurunge ditambahake. Selehake dites lan fungsine karo Prepar3D v4 lan FSX / Uap.

Cara nggawe tetes:

Panel Drop mundur FSX

gambar:

harp2dpanel Largetankermatt1tankermatt2tanker 37 2tanker 37 3vc2vc3vc4vc5vc6vc7
  • Panganggité: Miturut Milton Shupe, Tom Falley, Scott Thomas, Hans Naegele, Nigel Richards, Matt Wynn. Pilot tokoh dening Jan Visser.
  • download
Informasi

  • Size 70.6 MB
  • Downloads 4 758
  • digawe 11-06-2019
  • Diowahi 30-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Miturut Milton Shupe, Tom Falley, Scott Thomas, Hans Naegele, Nigel Richards, Matt Wynn. Pilot tokoh dening Jan Visser.
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa