Packheed PV-2 Harpoon Fire Tanker Package FSX & P3D
lockheed_pv-2_harpoon_fire_tanker_package_3
lockheed_pv-2_harpoon_fire_tanker_package_12
lockheed_pv-2_harpoon_fire_tanker_package_23
lockheed_pv-2_harpoon_fire_tanker_package_44


  • Karya sing apik dening Milton Shupe lan para kolaborator ing merealisasi Lockheed PV-2 Harpoon Fire Tanker iki, paket iki kalebu siji model lan loro ati, swara khusus, alat ukuran pribadi, kabin kanthi modhisional ing 3D lan Panel 2D lengkap. Sampeyan bisa nggawe tetes karo tolok sing wis dipasang ing add-on. Selehake dites lan fungsine karo Prepar3D v4 lan FSX / Uap.

    Cara nggawe tetes:

    Panel Drop mundur FSX

    gambar:

    harp2dpanel Largetankermatt1tankermatt2tanker 37 2tanker 37 3vc2vc3vc4vc5vc6vc7



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 70.6 MB
  • Downloads 8 605
  • digawe 11-06-2019
  • dianyari 30-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Miturut Milton Shupe, Tom Falley, Scott Thomas, Hans Naegele, Nigel Richards, Matt Wynn. Pilot tokoh dening Jan Visser.
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan