Ditambahake Douglas DC-3 FSX & P3D HOT
Douglas_DC-3_Enhanced_FSX_P3D_1
Douglas_DC-3_Enhanced_FSX_P3D_22
Douglas_DC-3_Enhanced_FSX_P3D_33
Douglas_DC-3_Enhanced_FSX_P3D_44


  • Rujukan kanggo DC-3 sing dirajut umume dibangun kanthi gawan FSX model lan nggabungake variasi fuselage lan repain saka paket model "Awesum4Sum" kanggo James Eden lan paket "AwesumXNUMXSum". Model njaba lan interior duwe macem-macem ndandani lan tambahan. Sistem model nyoba kaya realistis kaya sing ditindakake.

    === Fitur ===

    1. Model standar, View View (jendela luwih gedhe), LC-47 (artik ops) lan model barang bebas
    2. Model kabin bisa diakses saka VC
    3. Pilihan layar angin tunggal
    4. Panel VC saiki dadi poly gauge siji, mbisakake kemungkinan kanggo modifikasi
    5. Udan animasi ing kaca lan tukang kerja
    6. Sistem hidraulik realistis
    7. Operasi tutup sapi nyata
    8. Operasi gear nyata
    9. Operasi tutup realistis tanpa tahanan
    10. Penanganan campuran realistis
    11. Pengendalian prop pitch realistis lan wulu
    12. Proses wiwitan nyata
    13. Kokpit muni
    14. Lampu landing mandhiri
    15. Autosaving kanggo variabel khusus
    16. Setel swara pihak katelu
    17. Dinamika penerbangan pihak katelu
    ... etc ...

    Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 1Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 2Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 3Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 5Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 6Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 7Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 8Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 10Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 12Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 13Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 14Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 15Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 16Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 18Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 19Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 20Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 21Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 22Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 23Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 24Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 25Ditambahake Douglas DC 3 FSX P3D 26



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan