Howard 250 Trigear Paket FSX & P3D
Howard_250_Trigear_Package_FSX_P3D_1
Howard_250_Trigear_Package_FSX_P3D_22
Howard_250_Trigear_Package_FSX_P3D_33
Howard_250_Trigear_Package_FSX_P3D_44


  • Pesawat sing diprodhuksi ing pungkasan Perang Donya II, paket iki kalebu loro ati, kokpit virtual lengkap lan swara sing disesuaikan. Thanks kanggo Milton Shupe lan William Ellis kanggo nggawe iki add-on. Uga, kompatibel Prepar3D v4 lan v5.

    Pengendalian lemah sing apik, mesin bunder, kinerja penerbangan sing apik; langsing, cepet, lunyu, lan seneng kliwat.

    Howard 250 iki ateges minangka Lodestar asli kanthi mesin standar, nanging nganggo pesawat ulang kanggo kabin sing luwih kepenak lan penumpang luwih sithik, umume udakara jam 12. Secara visual, Howards gampang dibedakake saka Lodestars kanthi tampilan panorama windows sing dawa. kabin lan irunge dawa lan dawa. Udakara 250 Howard dibangun kanthi peralatan pendaratan sing apik tinimbang konfigurasi Lodestar taildragger standar. Penerbangan pertama: 1940. Produsen: Lockheed

    Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 1Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 3Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 4Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 5Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 6Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 7Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 8Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 9Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 10Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 11Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 13Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 15Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 16Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 17Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 18Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 19Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 20Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 21Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 22Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 23Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 24Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 25Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 26Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 27Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 28Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 30Howard 250 Trigear Paket FSX P3D 31



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi1.0
  • Rating
    (22 Votes)
  • Size 98 MB
  • Downloads 7 977
  • digawe 28-04-2020
  • dianyari 28-04-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Dening Milton Shupe lan William Ellis, kanthi sumbangan sadurunge dening Tom Falley, Scott Thomas, Ken Mitchell, lan Swara dening Nigel Richards. Tokoh pilot dening Jan Visser.
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan