Pengebom Fokker T.5 FSX & P3D
Fokker_T.5_bomber_FSX_P3D_1
Fokker_T.5_bomber_FSX_P3D_22
Fokker_T.5_bomber_FSX_P3D_33
Fokker_T.5_bomber_FSX_P3D_44


  • Iki minangka perwakilan Fokker T.5 sing apik banget. Proses nggawe iki add-on diwiwiti wulan September 2014. Perjalanan dawa banget, nanging regane pancen apik. Matur suwun karo Daan Kaasjager kanggo tugas sing hebat iki. Pengabdian lan kualitas kaya ngono kanggo Freeware tetep luar biasa.

    Model kanggo simulator kalebu interior irung nganti buntut sing dimodelake kanthi lengkap, eksterior rinci, peta tekstur resolusi dhuwur kanthi spek lan benjolan lan set swara Pegasus sing realistis. Kajaba iku, pirang-pirang fungsi ditambah kanthi swara khusus.
    Ing jejere visual, akeh upaya kanggo nggawe model sistem. Sistem utama yaiku kode khusus lan fungsi miturut dokumentasi lan instruksi operasi asli. Sabanjure, tampilan bom sing digunakake uga dilebokake. Dhaptar rinci sing diwenehake, uga instruksi penerbangan YouTube. Latar mburi sejarah, rincian operasi lan deskripsi fungsional ditemokake ing manual lengkap.

    Fokker T.5 minangka desain pungkasan taun 1930-an, nampilake sayap tengah, konstruksi campuran, loro mesin radial Bristol Pegasus lan kru 5. Nembelas pesawat sing wis dibangun, kabeh dituku lan dioperasikake karo Angkatan Udara Walanda (sawetara sabanjure dijupuk dening Luftwaffe). Bisa nggawa beban bom nganti 1200 kg, duwe meriam irung sing nyerang lan telung posisi bedhil pertahanan. Kru T.5 ngluncurake sawetara pertempuran sing ora padha nglawan kaunggulan udara Jerman sing gedhe banget.


    Pengebom Fokker T.5 FSX P3D 2Pengebom Fokker T.5 FSX P3D 5Pengebom Fokker T.5 FSX P3D 6Pengebom Fokker T.5 FSX P3D 7Pengebom Fokker T.5 FSX P3D 8Pengebom Fokker T.5 FSX P3D 9Pengebom Fokker T.5 FSX P3D 10Pengebom Fokker T.5 FSX P3D 11Pengebom Fokker T.5 FSX P3D 13Pengebom Fokker T.5 FSX P3D 15Pengebom Fokker T.5 FSX P3D 16Pengebom Fokker T.5 FSX P3D 17


    Video - Tutorial










  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (19 Votes)
  • Size 165 MB
  • Downloads 1 729
  • digawe 23-02-2021
  • dianyari 23-02-2021
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap eler Akurat Microsoft Flight X Akselerasi ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Daan Kaasjager - Dutcheeseblend external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan