Basa

Hughes 269C FSX

Informasi

  • Size 4.4 MB
  • Downloads 6 935
  • digawe 14-03-2012
  • Diowahi 12-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Diuji OK karo FSX Nyepetake + SP2 + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Bruce Fitzgerald
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Saiki uga disebut S-300C Sykorsky.
Iku becik kanggo mlaku cendhak ing papan sing dhuwur, kanggo nyemprot pestisida ing sawah, nggoleki sapi ing Australia ...




fitur:
- kanthi asli FSX
- dinamis lan mandhap penerbangan dinamis lan stabil
- Pesawat pilot, pedal, teken lan lawang
- pirang cat kanthi tekstur master repainters klebu
- Dynamic VC
  • Panganggité: Bruce Fitzgerald
  • download
Informasi

  • Size 4.4 MB
  • Downloads 6 935
  • digawe 14-03-2012
  • Diowahi 12-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Diuji OK karo FSX Nyepetake + SP2 + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Bruce Fitzgerald
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa