UKMIL Boeing Chinook HC2 FSX & P3D HOT
UKMIL_Boeing_Chinook_HC2_FSX_ & _P3D_1
UKMIL_Boeing_Chinook_HC2_FSX_ & _P3D_22
UKMIL_Boeing_Chinook_HC2_FSX_ & _P3D_33
UKMIL_Boeing_Chinook_HC2_FSX_ & _P3D_44


  • Punika Chinook UKMIL digawe ing GMAX kanggo FSX. Nggunakake pemetaan benjolan lan tekstur DDS, modele umume FSX SP2 /P3D. Kalebu kokpit virtual (VC) kanthi macem-macem tampilan / posisi, animasi kayata pambukaan kargo mburi dll gumantung karo model. Kalebu swara khusus lan tekstur 12 saka macem-macem negara.

    Boeing CH-47 Chinook minangka helikopter kembar bermesin kembar, tandem rotor. Kanthi kacepetan paling dhuwur 170 knot (196 mph, 315 km / jam) luwih cepet tinimbang helikopter kontemporer lan helikopter serangan ing taun 1960an. CH-47 minangka salah sawijining pesawat sawetara ing jaman kasebut sing isih ana ing produksi lan layanan garis depan, kanthi luwih saka 1,179 dibangun nganti saiki. Peran utamane kalebu gerakan pasukan, pemindahan artileri lan resupply battlefield. Nduwe ramp akeh ing sisih mburi pesawat awak lan telung pancing kargo eksternal. Chinook dirancang lan wiwitan digawe dening Boeing Vertol ing wiwitan taun 1960an. Helikopter saiki diprodhuksi dening Boeing Rotorcraft Systems. Chinooks wis didol menyang 16 negara kanthi Tentara AS lan Angkatan Udara Kerajaan (waca Boeing Chinook (varian Inggris)) sing dadi pangguna paling gedhe. CH-47 kalebu helikopter Kulon sing paling abot. (Wikipedia)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (12 Votes)
  • Size 15.4 MB
  • Downloads 33 961
  • digawe 01-11-2012
  • dianyari 01-11-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • UKMIL external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan