Agusta Westland EH101 v2 FSX & P3D HOT
Agusta_Westland_EH101_v2_FSX-Acc_P3D_1
Agusta_Westland_EH101_v2_FSX-Acc_P3D_22
Agusta_Westland_EH101_v2_FSX-Acc_P3D_33
Agusta_Westland_EH101_v2_FSX-Acc_P3D_44


  • Mung cocog karo FSX Pancak utawa P3D nganti v3. Helikopter lengkap sing ora konflik karo standar EH101 FSX-Acc.

    The EH101 iku salah siji saka Helikopter paling apik ing donya, nanging Microsoft wis ora sijine akeh gaweyan ing model lan ilang kathah. helikopter wis reworked wis sabisane kanggo donya nyata.

    Instruksi gambar
    thumb HMD thumb nduwur sirah   thumb Inggris  thumb Saklar
     thumb Snap953  thumb Snap954 * Aja lali kanggo sijine bahan bakar ing telung nawakke
    yen ora, helikopter ora bakal diwiwiti *

    Ora kurang saka 17 dandan sing ditindakake add-on. Iki dhaptar:
    1. Reworked pesawat dinamika pesawat konfigurasi stabil ing surging engine sing ana pesawat standar.
    2. Reworked file online kanggo nggawé pesawat nangani luwih realistis.
    3. Added saperangan saka lampu landing ing struts mburi ditemokaké ing operator Asian lan SOP pesawat.
    4. Added panas lan efek exhaust kanggo kabeh telung mesin.
    5. Added strobes termenung anyar sing pindho lampu kilat mati awak pesawat.
    6. Added loro radars apa sing bakal trek pesawat. 1st ing Pilots Radar wis nelusuri pesawat mung. 2nd Co-pilot Inggris wis nelusuri bandara, terrain dharatan ngisor, pesawat, NDB, Vor kang, ID Airport
    7. Added kontrol Inggris kanggo loro sistem ing VC.
    8. Added gampang kanggo maca MFD lan PFD layar
    9. Dipindhah engine maca ukuran kanggo tingkat ngisor
    10.Added Helmet Gunung Tampilan (HMD utawa HmountD) karo mouse ngalih clickable karo groundspeed sing bakal maca ing negatif (malik) pesawat lan wektu useable.
    radio 11.Added (Default Tambahan 300)
    12.Added pop munggah GPS
    13.Added pop munggah kontrol lawang gauge, kanggo akses cepet menyang pesawat.
    14.Added pop up ngalih cahya.
    15.Added ngalih-bisa sistem warning lemah jarak vokal karo tandha geni, rotor kurang / tandha dhuwur, ing kreta tandha, dhuwur tandha
    16.Added otomatis kisaran gauge.
    17.Added kontrol radar pop-up kanggo sistem lemah track

    Video EH101 kanthi gawan saka FSX Nyepetake:




  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (5 Votes)
  • Size 120 MB
  • Downloads 36 458
  • digawe 23-10-2013
  • dianyari 25-11-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v3 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap ➕ Akselerasi Microsoft Flight Simulator X
  • download
  • Panganggité:
  • Microsoft, v2 dening David Lancel
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan