Basa

Agusta Westland EH101 v2 FSX & P3D

Informasi

  • Size 120 MB
  • Downloads 32 806
  • digawe 23-10-2013
  • Diowahi 25-11-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX-Kedhot + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3
  • download
  • Panganggité: Microsoft, v2 déning David Robles
Mung cocog karo FSX Pancak utawa P3D nganti v3. Helikopter lengkap sing ora konflik karo standar EH101 FSX-Acc.

The EH101 iku salah siji saka Helikopter paling apik ing donya, nanging Microsoft wis ora sijine akeh gaweyan ing model lan ilang kathah. helikopter wis reworked wis sabisane kanggo donya nyata.

Instruksi gambar
thumb HMD thumb nduwur sirah thumb Inggris thumb Saklar
thumb Snap953 thumb Snap954 * Aja lali kanggo sijine bahan bakar ing telung nawakke
ortherwise helikopter bakal nott miwiti *

Ora ana pangalembana 17 sing digawe kanggo nambahake iki. Punika dhaptar:
1. Reworked pesawat dinamika pesawat konfigurasi stabil ing surging engine sing ana pesawat standar.
2. Reworked file online kanggo nggawé pesawat nangani luwih realistis.
3. Added saperangan saka lampu landing ing struts mburi ditemokaké ing operator Asian lan SOP pesawat.
4. Added panas lan efek exhaust kanggo kabeh telung mesin.
5. Added strobes termenung anyar sing pindho lampu kilat mati awak pesawat.
6. Added loro radars apa sing bakal trek pesawat. 1st ing Pilots Radar wis nelusuri pesawat mung. 2nd Co-pilot Inggris wis nelusuri bandara, terrain dharatan ngisor, pesawat, NDB, Vor kang, ID Airport
7. Added kontrol Inggris kanggo loro sistem ing VC.
8. Added gampang kanggo maca MFD lan PFD layar
9. Dipindhah engine maca ukuran kanggo tingkat ngisor
10.Added Helmet Gunung Tampilan (HMD utawa HmountD) karo mouse ngalih clickable karo groundspeed sing bakal maca ing negatif (malik) pesawat lan wektu useable.
radio 11.Added (Default Tambahan 300)
12.Added pop munggah GPS
13.Added pop munggah kontrol lawang gauge, kanggo akses cepet menyang pesawat.
14.Added pop up ngalih cahya.
15.Added ngalih-bisa sistem warning lemah jarak vokal karo tandha geni, rotor kurang / tandha dhuwur, ing kreta tandha, dhuwur tandha
16.Added otomatis kisaran gauge.
17.Added kontrol radar pop-up kanggo sistem lemah track

Video EH101 kanthi gawan saka FSX Nyepetake:

  • Panganggité: Microsoft, v2 déning David Robles
  • download
Informasi

  • Size 120 MB
  • Downloads 32 806
  • digawe 23-10-2013
  • Diowahi 25-11-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX-Kedhot + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3
  • download
  • Panganggité: Microsoft, v2 déning David Robles

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa