Virtavia Westland Merlin EH101 FSX & P3D HOT
virtavia_westland_merlin_eh101_1
virtavia_westland_merlin_eh101_22
virtavia_westland_merlin_eh101_33
virtavia_westland_merlin_eh101_44


  • Liyane apik add-on menyang helikopter terkenal sing diusulake Virtavia, sing mbayar sadurunge, iki add-on dadi freeware ing 2014. Kalebu karo kabin 3D lan VC, tolok lan swara khusus, animasi, limang repain, loro model. HC3 lan HM1.

    Kanggo ngakses versi kanggo FS2004 klik kene

    Sajarah

    Ing 1977, ing UK Mentri Pertahanan ditanggepi a requirement kanggo perang anti-kapal selam (ASW) helikopter kanggo ngganti Royal Navy kang Langkawi Sea Kings, kang padha dadi cupet ing pasuryan saka maju ing teknologi submarine Soviet. Langkawi Helicopters sijine bebarengan proposal, ditetepake WG.34, kanggo helikopter telu-mesin dimensi padha Segara King; ing WG.34 ana Fitur liyane otonomi lan sawetara luwih saka sawijining leluhur. Ing wektu sing padha, Italia Navy (Marina Militare), iki uga ngelingi ing panggantos saka armada saka Segara Kings dibangun dening perusahaan Italia Agusta; Langkawi lan Agusta rauh wiwit wuwus gegayutan pembangunan peserta saka helikopter penerus.

    Agusta lan Langkawi dirampungaké persetujuan kanggo bisa ing project bebarengan, lan kawangun perusahaan anyar melu-diduweni, EH Industries Limited (EHI), kanggo nguber pembangunan lan marketing saka helikopter anyar kanggo operator potensial. On 12 Juni 1981, pamaréntah UK dikonfirmasi melu project, diparengake anggaran dhisikan saka £ 20 yuta kanggo berkembang sangang conto wis seri. A persetujuan utama, kang aman pendanaan kanggo mayoritas program pembangunan EH101 kang, mlebu dening loro pemerintah Inggris lan Italia ing 1984. Ing 1985 Paris Air Show, Agusta nedahaken mock-up saka versi sarana saka helikopter anyar, anjog kanggo desain luwih umum sing bisa selaras kanggo ketemu karo kabutuhan saka macem-macem pelanggan sipil utawa militer. Prototipe pisanan miber ing 9 Oktober 1987.

    Ing 1987, Kanada wis milih EH101 kanggo ngganti sing Sea Kings ing Warfare anti-kapal selam lan nelusuri lan ngluwari peran; engine katelu EH101 lan otonomi tambah dibandhingake favorably marang musuh kayata Sikorsky Seahawk, sawetara lan kemampuan de-kebentuk padha uga katon minangka penting kanggo operasi North Atlantic. The kange EH101, kang nganti 50 padha ing supaya ngganti Angkatan Canadian kang (CAF) Sea Kings, ketemu dhewe tundhuk perang politik luwih akeh antarane pihak Konservatif lan Liberal, terakhir ndeleng pesawat minangka banget larang regane. Critics nyerang tuku EH101 minangka gedhe banget lan rasah sawise pungkasan Perang Dingin ing 1990s awal. Kiro-kiro Wide prakiraan biaya presented dening loro panyengkuyung lan mungsuh saka mundhut barang utowo jasa EH101, karo mungsuh gawe ekstensi gesang Sikorsky CH-124 Sea King lan Boeing Vertol CH-113 Labrador fleets helikopter. The EH101 kontrovèrsi iki katon minangka faktor ing 1993 Pemilu Canadian Federal. supaya iki dibatalake dening pamaréntah Liberal anyar ing 1993 asil ing ragad pembatalan $ 470 yuta. (Wikipedia)


    fitur:

    animasi

    Crew entri: shift-e
    lawang Cargo: shift-e-2
    tokoh pilihan crew: Ctrl-W (banyu rudder printah)
    Open ramp mburi (HC.3): Tailhook - tombol T
    Dipping Sonar satelit (HM.1): Tailhook - tombol T
    Wipers koco: L

    PANELS POP-UP:

    ngalih-2: Radios
    ngalih-3: GPS



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (2 Votes)
  • Size 10.4 MB
  • Downloads 14 497
  • digawe 22-05-2014
  • dianyari 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Virtavia external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan