Basa

Mil Mi-26 FSX & P3D

Informasi

  • Size 31.8 MB
  • Downloads 20 690
  • digawe 22-09-2014
  • Diowahi 14-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Model dening airfilips, dianyari dening Michael Pook, pribumi FSX/P3D update dening Rikoooo
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Updated on 30 / 04 / 2019: Prepar3D v4 kompatibel, konversi kanggo native FSX/P3Dformat v4
paket fitur sing didandani lan rampung VC anyar lan panel 2D, wiwit gawan VC ora duwe ukuran fungsi lan wis bitmap gagal ing folder tektur, supaya bagean vc kiwa lan sisih tengen lan kiwa sudhut putih.
Uga ana panel 2D sing anyar, sing dirancang dening Vladimir Zhyhulskiy FSX versi, nanging saiki diowahi kanggo cocog karo VC. Paket uga ngandhut efek asap ditambah. Desain lan konfigurasi panel VC lan 2D anyar dening Michael Pook. Model dening Alphasim.

The Mil Mi-26 (Basa Rusia: Миль Ми-26, NATO nglaporake jeneng: Halo), diwenehi kode produk izdeliye 90, punika Soviet / Rusia helikopter transportasi heavy. Ing layanan karo operator sipil lan militèr, iku paling gedhé lan paling kuat helikopter tau wis musna menyang produksi.

Desain: Ing 1970s, Uni Soviet wanted kanggo kurban panerus ing Mi-6 nanging karo kinerja luwih dhuwur. A prototipe pisanan iki banjur dibangun, pertama kali terbang ing trials Operational Desember 14 1977 ing tentara Soviet wiwit ing awal 1982, iku mlebu layanan ing taun iki. Februari 3, 1982 ngedegake pirang-pirang rekaman donya, kalebu pesawat ing bobot maksimum (laden) saka 56,769 kg kanggo 2,000 meter. (Wikipedia)
  • Pengarang: Model dening airfilips, dianyari dening Michael Pook, pribumi FSX/P3D update dening Rikoooo
  • download
Informasi

  • Size 31.8 MB
  • Downloads 20 690
  • digawe 22-09-2014
  • Diowahi 14-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Model dening airfilips, dianyari dening Michael Pook, pribumi FSX/P3D update dening Rikoooo
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa