Basa

Kaman HH-43 Huskie FSX & P3D

Informasi

  • Size 24.4 MB
  • Downloads 2 686
  • digawe 19-05-2017
  • Diowahi 10-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Paul Dee, Pilot by Piglet, FSX update dening LLS
Kaman HH-43 Huskie minangka helikopter kanthi roto gelut pemadam kebakaran sing uga digunakake kanggo pertempuran.
Helikopter lengkap lan asli FSX / P3D, Bahan lan animasi MDLX, disertai pangecekan 9, swara adat, kabin, lan VC ing 3D, efek lan animasi.

operasi:
Pilots side door- shift + E + 1 + 2
sisih lawang kabin mung ngalih + E2
lawang cojo (sisih tengen) Shift + E3
Pintu mburi (clamshells) Shift + E4
  • Panganggité: Paul Dee, Pilot by Piglet, FSX update dening LLS
  • download
Informasi

  • Size 24.4 MB
  • Downloads 2 686
  • digawe 19-05-2017
  • Diowahi 10-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Paul Dee, Pilot by Piglet, FSX update dening LLS

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa