Kaman HH-43 Huskie FSX & P3D
Huskey_2
Huskey_optionalequipment_removed2
Huskey_reardoors_removed3
HH-43pnl4


  • Kaman HH-43 Huskie minangka helikopter kanthi roto gelut pemadam kebakaran sing uga digunakake kanggo pertempuran.
    Helikopter lengkap lan asli FSX / P3D, Bahan lan animasi MDLX, disertai pangecekan 9, swara adat, kabin, lan VC ing 3D, efek lan animasi.

    operasi:
    Pilots side door- shift + E + 1 + 2
    sisih lawang kabin mung ngalih + E2
    lawang cojo (sisih tengen) Shift + E3
    Pintu mburi (clamshells) Shift + E4



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (9 Votes)
  • Size 24.4 MB
  • Downloads 5 449
  • digawe 19-05-2017
  • dianyari 10-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Paul Dee, Pilot dening Piglet, FSX update dening LLS
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan