AgustaWestland AW139 FSX & P3D HOT
AgustaWestland_AW139_FSX_P3D_1
AgustaWestland_AW139_FSX_P3D_22
AgustaWestland_AW139_FSX_P3D_33
AgustaWestland_AW139_FSX_P3D_44


  • Sing luar biasa add-on saka helikopter AgustaWestland AW139. Mesin serba guna (evakuasi medis, operasi polisi bersenjata, petugas pemadam kebakaran, pertolongan pertama, lan sapiturute) digunakake dening akeh negara ing konteks militer, pemerintah utawa sipil.

    Kokpit saka model iki meh padha karo helikopter nyata. Kabin wis modhél kanthi lengkap ing 3D. Umume instrumen penerbangan sing digunakake kaya FMS. Penting kanggo maca dokumentasi sadurunge mabur helikopter iki amarga simulasi kasebut ing tingkat sing cukup maju. Dokumentasi ing "Dokumen" sampeyan ngemot file ing ngisor iki: "Checklists AW139.docx", "Checklists Condensed AW139.pdf", "FMS_guide.pdf", "Readme.docx", lan "Type_Rating_Course.pdf".

    Kalebu telung model lan telung pepati: SAR, HEMS, lan HEMS tanpa ngawang.

    Penulis nglaporake manawa XMLVARS.dll dening Doug Dawson kudu diinstal, nanging nyatane, iku kesalahan tumrap dheweke. Kanggo FMS supaya bisa fungsional, sampeyan kudu nginstal XMLVARS Tom Aguilo kasedhiya ing kene: https://www.fsdeveloper.com/forum/resources/authors/taguilo.1802/ FMS bakal mung dadi sebagian fungsi tanpa XMLVARS, nanging tetep OKAY.

    Nalika miwiti pesawat karo AgustaWestland AW139, sampeyan bakal krungu weker udakara 30 detik, sampeyan kudu ngenteni level supaya normal, mula alarm bakal mandheg.

    AgustaWestland AW139 FSX P3D 2AgustaWestland AW139 FSX P3D 3AgustaWestland AW139 FSX P3D 4AgustaWestland AW139 FSX P3D 5AgustaWestland AW139 FSX P3D 6AgustaWestland AW139 FSX P3D 7AgustaWestland AW139 FSX P3D 8AgustaWestland AW139 FSX P3D 9AgustaWestland AW139 FSX P3D 11AgustaWestland AW139 FSX P3D 12AgustaWestland AW139 FSX P3D 14AgustaWestland AW139 FSX P3D 15AgustaWestland AW139 FSX P3D 16AgustaWestland AW139 FSX P3D 18AgustaWestland AW139 FSX P3D 19AgustaWestland AW139 FSX P3D 20AgustaWestland AW139 FSX P3D 21AgustaWestland AW139 FSX P3D 22AgustaWestland AW139 FSX P3D 23AgustaWestland AW139 FSX P3D 24



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (12 Votes)
  • Size 270 MB
  • Downloads 23 077
  • digawe 07-08-2019
  • dianyari 07-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap eler Akurat Microsoft Flight X Akselerasi ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Asli saka Grup Icaro. Adaptasi lan modifikasi dening Carlos Palacio
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan