Basa

AgustaWestland AW139 SAR FSX & P3D Versi 2.1 Beta

Informasi

  • Size 285 MB
  • Downloads 3 087
  • digawe 21-08-2019
  • Diowahi 21-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Asli saka Icaro Group. Adaptasi lan modifikasi dening Carlos Palacio
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Model AgustaWestland AW139 "Panelusuran Lan Rescue" (SAR) versi 2.1 beta. Model iki minangka adaptasi kanggo FSX / P3D saka AW139 digawe dening Icaro Group. Permata nyata! Kokpit 3D meh padha karo helikopter nyata. Kabin wis modhél kanthi lengkap ing 3D. Umume instrumen penerbangan kalebu FMS. Penting kanggo maca dokumentasi sadurunge mabur helikopter iki amarga simulasi kasebut ing tingkat sing cukup maju.

Versi stabil sing lawas karo model lan repaint luwih kasedhiya ing kene https://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/53/925

Penulis nglaporake manawa XMLVARS.dll dening Doug Dawson kudu diinstal, nanging nyatane, iku kesalahan tumrap dheweke. Kanggo FMS supaya bisa fungsional, sampeyan kudu nginstal XMLVARS Tom Aguilo kasedhiya ing kene: https://www.fsdeveloper.com/forum/resources/authors/taguilo.1802/ FMS bakal mung dadi sebagian fungsi tanpa XMLVARS, nanging tetep OKAY.

Nalika miwiti penerbangan nganggo AW139 AgustaWestland, sampeyan bakal krungu weker kira-kira sawetara detik 30, sampeyan kudu ngenteni tingkat supaya normal dadi weker bakal mandheg.

AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  1AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  3AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  4AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  5AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  7AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  8AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  9AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  10AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  11AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  12AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  13AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  14AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  15AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  17AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  18AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  19AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  20AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  21AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  22AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  23AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  25AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  26AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  27AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  28
  • Pengarang: Asli saka Icaro Group. Adaptasi lan modifikasi dening Carlos Palacio
  • download
Informasi

  • Size 285 MB
  • Downloads 3 087
  • digawe 21-08-2019
  • Diowahi 21-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Asli saka Icaro Group. Adaptasi lan modifikasi dening Carlos Palacio
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa